OC

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467
Old kirjoitti:

P.S.

Orkki on ehdottomasti paras ja monipuolisin Espanja-aiheisiin keskittynyt suomenkielinen sivusto. Ja viihtyisin, sillä missä muualla olisi niin mukavia, auttavaisia, monipuolisia, hauskoja, opastavia ja muita myönteisesti huomoivia käyttäjiä – ja yhtä monia myöskin, sillä täällä on kesälläkin vilkasta viestintää.

Juu.

Vaikka joskus on voinut erheellisesti tulla sellainenkin kuva, että orkissa hilluu OCn mielestä pelkkiä aivottomoa Blondeja, niin nythän on sekin kuvitema kumottu. Hyvä niin. 🙂

Kyllä minustakin on kiva, että orkissakin voi ”tavata” mukavia, auttavaisia ym. myönteisiä käyttäjiä, ja ennen kaikkea fiksuja ja huumorintajuisia ihmisiä, kuten OC ja monet muut.

Siitä huolimatta, että jotkut ehkä haluaisivat kilpailuttaa, ja ehkä jopa laittaa ihmiset valitsemaan eri sivustojen välillä 8) , en ymmärrä miksi pitäisi, en todellakaan. 8)

Minä en omaa sellaista kilpailuviettiä, ja siksi iloitsen monien sivujen käyttömahdollisuudesta ja niiden käyttäjistä.
Kaikkien kukkien kukkiminen ei pitäisi olla keneltäkään pois. ???

Suosiota kaikille Espanja faneille kaikilla sivustoilla! Valitkaa fooruminne itse, tai käyttäkää kaikkia mahdollisia itseänne miellyttäviä foorumeita, paimentajista huolimatta. 😀