Nyt taitaa mennä huu-haa-osaston puolelle!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Rannalla on mukavaa – tummat myyjät haittaavat Nyt taitaa mennä huu-haa-osaston puolelle!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Taiju kirjoitti:

Kiinalaiset ravintolat ovat toinen ihme juttu. Juttelin siitä myös erään paikallisen ja Turussa yhden Madridissa asuvan henkilön kanssa. Mafiahan niitä rafloja pyörittää. Mafia ostaa niitä ja henkilöt tekevät jonkin ajan lähes ilmaisena töitä, n. 2 vuotta. Eihän kiinalaiset jotka niissä työskentelee, osaa edes espanjaa, jonkin verran englanita. Miten he muuten pärjäisivätkään. Mafia maksaa kaiken, että kaikki toiminta mahdollistuu.

Onpa raju yleistys. Siis puhutko nyt turkulaisista vaiko madridilaisista kiinalaisravintoloista. Ja mihin tuo väittämäsi perustuu, se että ne olisivat mafian (ja minkä niistä, Sisilia, Napoli vaiko Venäjä esimerkiksi) pyörittämiä. Ihan pelottaa mennä nyt seuraavaksi taas jompaan tai kumpaan lempikiinalaiseen ravintolaani täällä Fuengirolassa, jos mokomat toimivatkin perheidensä voimin mafian piikkiin(?) vaikka puhuvat espanjaakin -ko/kö?

Kertoisitko meille vielä, miksi mafia maksaa kaiken, minkä kaiken ja kenelle, jos ei palkkoja maksa?

Epämääräisen mututietouden vastustaja – OC