Nyt sitten tarvittaisiin uutta pankkitiliä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pankkien ”palvelumaksut” Nyt sitten tarvittaisiin uutta pankkitiliä

LINKKI

mampu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.05.2007
Kirjoituksia: 81
Vastauksia: 263

Niinkuin edellä kerroin, nostin tilin tyhjäksi ja jätin vanhan turisti-BBVA-tilini pois käytöstä lakkauttamatta sitä. Mitään tapahtumia ei ole, joten toivottavasti se jotenkin kuivuu kokoon ajan saatossa enkä saa velkojia ovelleni.

Nyt pitäisi avata residentin tili, jolla olisi tarkoitus pitää tilapäisesti varoja silloin, kun täytyy todistaa jotakin (kuten perheenjäsenten toimeentulo residenciaa varten) tai jos eteen tulee jokin isompi hankinta, jota ei voi maksaa kortilla tai jostain syystä IBAN:illa suomalaiselta pankkitililtä.

Myös laskutusperusteisen puhelin/nettiliittymän saamiseksi pankkitili kai olisi tarpeen vai mahtavatko hyväksyä missään suoraveloitusta suomalaiselta pankkitililtä? Espanjalaista tiliä käytettäessä tilillä tietysti pitäisi sitten huolehtia olemaan aina tarvittavat saldotkin.

Minulle Suomessa kirjanpitovelvollisena suomalaisen pankkitilin käyttäminen kaikessa mahdollisessa rahaliikenteessä olisi selkein ja yksinkertaisin vaihtoehto. Mihinkäs muuhun espanjalaista pankkitiliä vielä voisi välttämättä tarvita ja onko suosituksia pankista tällaisella tarpeella? Olen Nordean asiakas ja ainakin automaattinostoissa Sabadell Atlantico on minulle halvin vaihtoehto, mutta mitenhän muu rahaliikenne?