Nyt on oikea hetki investoida

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa taas,

Toivoisin, että ihmiset oppisivat ymmärtämään sen, että kannattavaa kauppaa tehdään silloin, kun muut myyvät, niin pitäisi ostaa ja kun rakennussuhdanteet vetävät, pitäisi toimia päinvastoin eli myydä.

Olen varma siitä, että Espanjan kiinteistömarkkinat vetävät taas muutaman vuoden sisällä ja väitteeni perustuu siihen, että

– kun asuntojen rakentaminen vähenee, niin tarjonnan määräkin laskee, jolloin ostettavista kohteista alkaa tulla hiljalleen pulaa, joka taas johtaa hintojen nousuun.
– myös korot alkavat olla katossaan ja pikemminkin koronlasku on todennäköinen. Kun korkotaso alenee, niin yleensä kiinteistömarkkinat piristyvät pienellä viiveellä.

Lisäksi jos nyt rakentaa tai peruskorjaa, niin on mahdollista saada järkevän hintaisia rakennusurakoita, ammattitaitoisia rakennusmiehiä sekä materiaalienkin hinnat ovat kohdallaan ja tavaratoimitukset pelaavat aikataulujen mukaisesti.

Espanjassa paistaa aurinko ja se on lyömätön valtti/ässä myös tulevaisuudessa. Lisäksi alue on turvallinen, ei ole rasistinen, infrastruktuuri toimii sekä kunnat että valtiovalta investoivat massiivisesti alueiden ja palveluiden kehittämiseksi.

Tässä olisi tarjolla ilmaisia neuvoja vaurastumiselle; investoikaa nyt ja älkää myykö, ellei ole pakko.