nyt on korvat punaiset

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Kim kirjoitti:

Tyypillinen suomalainen palaute, eikö vain? 🙂

Asiallinen ja vakavasti otettava keskustelunaloitus Karilta, ja keskustelu lipsuu saman tien Espanjan työttömyyteen ja persuihin. Minä en ole politiikasta ikinä edes välittänyt, mutta jos mielipidettäni kysytään niin Fuengirolaan saisi muuttaa vaikka koko Suomi, persut niiden mukana, koska se kasvattaisi vain palvelujen kysyntää ja yrittäjien mahdollisuuksia aurinkorannikolla (ehkä se työllistäisi siinä samalla myös muutaman espanjalaisen työttömömän).

Palautteenantajalla on myös hyvin kapea näkemys globalisaatiosta ja markkinoiden koosta. :jawdrop: Markkinat ei tosiaan lopu Fuengirolassa jo oleviin suomalaisiin, eikä edes täällä oleviin espanjalaisiin tai englantilaisiin, vaan jos on oikea liikeidea niin asiakkaitahan voi tavoittaa vähän laajemmalta maantieteelliseltä alueelta. Fuengirolaanhan voisi perustaa vaikka 😕 tai ehkä asiakaskuntasi olisikin Suomessa asuvat suomalaiset joita haluat palvella täältä käsin etäältä tai kenties jopa tuoda asiakkaat tänne. Ideoita riittää joka palvelualalle, joka markkinalle. Kysehän nyt oli siitä mitä tänne kannattaisi perustaa, ja se ei tarkoita sitä että asiakkaiden pitää jo sijaita täällä.

Ja erinomaisen pitkälle harkitty ja kypsä vastaus sinulta. kiitos siitä.
Milläs ne kaikki 5 miljoonaa suomalaista täällä eläisivät, Suomen sossun avustuksella, vai? Vai perustaisivatko kaikki jonkun yrityksen ja kävisivät sitten keskenään kauppaa, vaihtokauppaa esimerkiksi. Tyyliin minä annan sinulle kapan perunoita niin siná annat minulle kimpaleen lihaa. Vai olisiko kysymyksessá luottokauppa, maksaa kun jaksaa??

Minun on mahdotonta kovin globaaleita markkinoita kuvitella näille kaikille remonttireiskoille, lapsenlikoille, putkimiesperteille ja jokaalanammattimiehille, jotka tánne ovat Suomesta tunkemassa. Kaikkien näiden yhteinen nimittäjä, ainakin tälle palstalle tulleiden kyselyjen perusteella, on täydellinen kielitaidottomuus ja melkein yhtä täydellinen ammattitaidottomuus millään alalla. Kesátöitä on paiskottu ja kansalaisopistossa on luettu puoli kurssia epsanjaa, enklannista osataan tankero-alkeet. Ja ruottiksi heJ! Ei tuo vielä riitä, jotakin pitäisi ihan oikeasti osata. Ja haiskahtaa minun nenääni, että Sinäkin, Ystäväiseni, joko kuulut näihin haaveilijoihin tai olet pesunkestávä timo..

Ne Googlen perustajat eivát kysele tállä palstalla.(Ja miksi se pitäisi uudelleen perustaa, eikö samalla myös Nokia?) Se porukka, joka osaa homman, jolla on rahoitus ja suhteet kunnossa toimii ihan toisia kanavia pitkin. Tänne kirjoittelee ne, jotka haaveilevat ja joista osa tulee tánne ja palaa aika pian takaisin kotiin. Onhan náitá náhty, monenmoista yritystá on ollut. Muutama baari, kauppa, ravintola, kiinteistövälitys jne. en miná edes tiedá kaikkia, enká haluakaan. Niin, ja onhan täállä erilaisia konsultteja, kouluttajia ja tulkkeja ja asianhoitajiakin ollut, joiden ainoa tarkoitus on ollut huijata hyváuskoisia.