Nurtsit ja muut

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä La Cruizer
La Cruizer Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.03.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 238

Nurmikot ovat täällä pyhiä johtuen siitä, että niiden ylläpitäminen on kallista ja työlästä puuhaa jo ilman että niillä juoksennellaan. Nurmikko ei valitettavasti ole mikään luonnollinen ilmestys ainakaan Välimeren rannikolla, vaan se on nimenomaan kasvatettu luomaan tunnelmaa vehreydestä. Kyllähän se sitä tekeekin, mutta välillä ihmettelen kun joissan turistikylissä on sitten jokainen liikenneympyräkin koristeltu nurmikolla. Samalla lähistön viljelijät valittavat vedenpuutetta. Tiedä sitten, onko vedet tarkalleen jaoteltu nurmikonkastelua, viljelmiä sekä talouskäyttöä varten laatunsa mukaan? Jos ei, niin silloin soisi golf-villityksen hieman laantuvan, sillä ne jos mitkä vaativat vettä pysyäkseen kunnossa.

Tuo pussilakanahuomio on täyttä totta: ei ole reikiä toisessa päässä lakanaa mistä vetää, vaan peitto on tungettava lakanan sisään muin keinoin!

Taisi olla Vinski kun huomautti koirakielloista puistoissa. Luulen että se johtuu siitä että niin monet jättävät koirien jätökset korjaamatta. Kun sitten kesäkuumalla ihmiset haluavat loikoilla puistoissa puiden varjossa, niin ongelmahan siitä syntyy. Onneksi täällä Elche-Alicante seudulla löytyy ihan kivasti koirille sallittujakin puistoja. Vaikka mieluiten ulkoillaan kyllä vähän syrjemmällä, joenuomissa yms. poluilla missä voi tallustella rauhassa.