Nuriasol tänään

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Oleskelin Nuriasolissa n 3 kk, mistä palailin Suomeen tammikuussa 2014!

Nuriasol oli minulle myönteinen kokemus.

Koko kompleksi on siisti, sekä uudenkiiltävä. Kiillotettua graniittia loistaa joka puolella! Hieman on jopa luxuksen tuntua. Sijaintikin aivan loistava!
Palvelut pelaavat varsinkin, jos bookaus on tullut tehtyä talon ”sisäisesti”. Tällä tarkoitan sitä, että on talossa on suomalainen yrittäjä, jonka kautta saa hyvää palvelua ja omalla kielellä. Mukaan kuuluu myös pikku etuisuuksia, mitä muut eivät tarjoa. Mikäli respavuoroon sattuu Antonio, niin hän puhuu sujuvaa suomea.

Nuriasolin ravintola on kokenut uuden tulemisen muodonmuutoksensa yrittäjän vaihtumisen myötä. Suomalainen ei väheksy mm TV-tarjontaa, missä muutamia suomalaisia kanavia näkyykin jopa suurella näytöllä. Se on mukava lisä talviaikaan, jos sattuu huonompi ilma. Ohjelmatarjonta on runsasta, samoin Buffetissa lötyy sopivasti mutusteltavaa kohtuulliseen hintaan.

Oli hieman moittimistakin, mistä tuli toki palautetta annettua. Varmasti muiltakin! Sillä oli ilmeisesti vaikutusta, kun vanhat putki TV:t korvattiin tauluTV:llä ja sohvat, surkeat sellaiset alkoivat vaihtua uusiin!
Wifi ei pelaa kaikissa huoneissa. Katvealueita jääkin paljon, mutta aulassa pelittää mainiosti. Lähtiessäni sain kuulla, että tähän suomalaisten suosimaan hotelliin lisätään runsaasti nettikaistoja ja systeemi tulee toimimaan syksyyn mennessä. Toistaiseksi WiFi on ollut ilmainen. Itse olen valmis maksamaan hieman kunnolla toimivasta nettiyhteydestä, mikäli sellainen tulee.

Huoneistossa ovat asialliset koneet, mutta keittiövälineet ovat hmm… surkeat ja niitä on vähän. Pyydettäessä tulee puuttuvia nopeasti ja itse täydensin pikku juttuja talossa sijaitsevassa kiinalaisbazaarissa pilkkahintaan!

Siivouksesta puhutaan paljon. Lyhytaikaisille vuokralaisille tarjotaan mm vuodevaatteita liiankin tiheään, mutta tietyn ajanjakson jälkeen pitää itse pestä tarvittavat lakanat jne… Tosin ne liiat voi varastoida kaappeihin ja käyttää niitä!

Ilmalämpöpumppuja tarvittiin vähän auringon puolella olihan syksy todella poikkeuksellisen lämmin. Laitteita on molemmissa huoneissa. Talvella osaa olla kylmäkin, joten nämä laitteet ovat mahtava plussa!

Pari asiaa vielä palvelusta. Mercadona on alakerrassa. Varsin mittava market ja Mercadonan hintaan, mikä on juuri tehdyn tutkimuksen mukaan 38% halvempi, kuin Suomen jättiläisten Cityn ja Prisman hinnat.
Ravintola tulikin jo käsiteltyä, kuten erillinen, mutta samassa talossa oleva bazaari.

Hotellissa on myös SPA, millä tarkoitetaan kylpylää hieman suurieleisesti. Osasta on toisessa kerroksessa. Sitä ei löydä, ellei SPA-kylttiä osaa yhdistää saunoihin. Saunoja on 3. Kaksi nisstä infrapunasaunoja, pieniä sellaisia, ja 1 höyrysauna, mitä jotkut sanovat ”turkkilaiseksi”. Kaikki ok, jos tuota tyyliä suosii.
SPA:n yhteydessä on tilava kuntosali, mikä antaisi mahdollisuuden muuhunkin, kuin pariin kuntopyörään ja muutamaan kävelykoneeseen. Seinällä on kokoelma puntteja. Lihasharjoitteluun ei vempaimia ole, mikä mielestäni on iso puute. Samaan kompleksiin kuuluu sivurakennus, missä on hyvä oikea kuntosali ja kuuleman mukaan edullinen. En testannut.

Parkkipaikat olivat joskus hakusassa, kiitos vilkkaan Mercadonan, mutta yleensä paikka löytyi muutamassa minuutissa. Hotellilla on myös parkkihalli, mutta hinta hirvittää, kuten myös hotellien huoneissa sijaitsevilla pikku kassakaapeilla! (Kassakaappeja vuokraa joku ulkopuolinen yrittäjä1?) Taitaa tuotto olla melkoisen huono. En kuullut yhdestäkkään varkaustapauksesta hotellissa koko aikana!

Siis hinta huomioiden: *****