Nuriasol

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746
Hipsuli kirjoitti:

Nuriasolissa 2 kk tuli vietettyä ja viihdyttyä. Huoneisto oli kentän suuntaa, joten oli jotain katseltavaakin kun kentällä oli pelit kiihkeimmillään. Huoneen sohvat olivat tosiaankin surkeita istua ja nettikin muutaman iltana oli hidas mutta muuten kaikki pelitti. Toki joitakin astiatarvikkeita ostin kiinakaupasta, mutta hintahan siellä ei päätä huimannut ja lähtiessä luovutin ostokset kirpputorille, jonne ne hyvin kelpasi.
Parkkihalli maksoi viikolta 31 euroa (4,50/vrk), olisi ehkä saanut edullisimmen pidemmällä vuokrausajalla muttei ollut tarvetta. Kassakaappi maksoi 2 kk:n ajalta vähän yli 60 euroa, joten ei sekään kallis ollut. Sekä parkkihalli että kassakaappi oli hotellin hoidossa.

Toki nuo palvelut ovat hotellin respan kautta hoidossa, kuten itseasiassa molemmat hotellit! Apartamentoshotelissa on siis kaksi yrittäjää, pitkäaikaispuoli ja lyhytaikainen. Tosin asujan kanssa näillä seikoilla ole mitään merkitystä. Pitkäaikaisia asujia on molemmin puolin!

Parkkihallista on eri vuodenaikoina tarjouksia , kuten myös tallelokeroista.

Kun kysymyksessä on elektronisesti toimiva boxi n. 100€ hinnaltaan, on nykyhinta 2,5 € /vrk kallis. Tässä vuodenvaihteessa ei siitä ollut 1 €:n tarjousta/ pv. Parkkihallista oli joku tarjous. Olikohan 2,5€/vrk??