Nousua

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Vilperi kirjoitti:

liity aiheeseen, mutta pienellä aktiivisuudella saadaan näkyvyyttä jopa googlella; kun mä olen noita granifaneja ja sitä kautta innostuin tekemään omat sivut saarimatkailusta, niin jos googlaat ”kanarian saarten sivusto”, niin ensmäitteeks törmäät ”mun” sivuihin. 🙂
Netti on hyvä väline tiedon levittämiseen ja ainakin pienyrityksen kannattais todellakin panostaa sille puolelle; pienillä kustannuksilla ja ”oikein” muodostetulla ”mainoksella” saadaan paljon näkyvyyttä aikaiseksi.

Tuo ”nousemisesi” googlessa johtuu siitä, että juuri tuo sanayhdistelmä on sivun ”title”-kentässä, jonka google rankkaa ylemmäksi kuin esimerkiksi tavallisen paragraphin.

Tämä toimii kuitenkin vain juuri tuolla ja ainoastaan tuolla sanayhdistelmällä. Kun googletat vaikkapa ”kanarian saari sivusto”, niin eipä löydykään. Ei noussut 15 ensimmäisen sivun joukkoon tuolla haulla.

Tämä on oikein hyvä esimerkki siitä, että kunnolla toteutettu hakukoneoptimointi auttaa ja siihen kannattaa panostaa.

..ja kannattaa myös korjata se ”@import” sieltä CSS:stä, niin saadaan tyylin validointi kuntoon!
Ehkä sinuna lisäisin sinne muutaman tärkeän meta-tagin myös ja vaihtaisin charsetin tukemaan myös euromerkkiä ja muutamia muita erikoismerkkejä (iso-8859-1 -> iso-8859-15)!
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO/IEC_8859-1#Relationship_to_ISO.2FIEC_8859-15

Muutenhan tuo on hyvä ja tehty varsin yleisen phpbb:n päälle.