Nolo

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
La kirjoitti:

Raya – mikäs siinä jos Barcelona ihastuttaa! Messi sen sijaan on jo lunastanut paikkansa maailman tämän hetken parhaisiin.

Olem alkanut todellakin hyväksyä tuon seikan, olen luvannut pojalle ”pelireissun” ensikaudellakin (samalla voin itse könytä Barcelonan taideaarteita).
Messi on ollut omalla suosikkilistallani vuodesta n jolloin hän pelasi Argentiinan U-17 joukkueessa ja näin hänen pelaavan ensimmäistä kertaa. Samalla tavalla olen tutustunut/ihastunut myös Carlos Teveziin.

Valencian peleistä en tohdi enää kommentoida mitään!
En olisi uskonut että ikävöin vielä entistä inhokkiani ex-director deportivo Amedeo Carboniakin, Kalifista puhumattakaan.
Toivottavasti Koemanin sosieteetti pystyy kokoamaan edes muutaman pisteen kevään mittaan sijoituksemme alkaa olla huolestuttava.

Järkyttävintä on seurata naapurin Keltaisen Sukellusveneen voittokulku, vaikka Forlan lähti peli kulkee ja maaleja syntyy, Villareal kukoistaa.
Kun Ayala oli Villarealin listoilla kävimme katsastamassa Salerassa miltä keltaiset paidat näyttävät, KAMALILTA. Mutta Castellonin lentokenttä jota Villarealin paidassa ”mainostetaan” on juuri SE lentokenttä jonne haluaisin aina lentää.
Fudista? Ainakin mutkan kautta.