Noista kakkosnelosen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOX 45 Noista kakkosnelosen

LINKKI

Schooner101
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229

Noista kakkosnelosen kirjuutuksista minäkin mieltä kun olivat maininneet oikein nimimerkiltä.

Nämä kaksi saittia karavaanarit ja espanja.org muistuttavat toisiaan monelta osin, kummassakin on ne automaattivastaajat, vaikka ei olisi ko. asiasta mitään hajua tai havaintoa, niin mielipide tulee automaatin tavoin, molemmissa automaattivastaajien mielipide on aina oikea, vaikka olisi miten väärä reaalimaailman kanssa ja sitä tuetaan ihan varmuuden vuoksi, kun sen on toinen automaatti näin todennut olevan.

Molempien saittien varjosta löytyy tämä kakkosnelonen, jossa sitten puidaan pääkanavan tarinat anonyymeinä ja niin kuin ne asiat nähdään ”oikeassa elämässä” nettiriippumattomien silmin.

Karavaanipalstalla valiteltiin aikoinaan että sejase kööri on vallanut koko sivuston, olivat kööriläiset vissiin kaksi päivää kirjoittamatta mitään, ei sinne kirjoittanut kukaan muukaan mitään, noh, palattiin taas ruotuun, sama meno jatkui, nyt on siellä automaattivastaajien kirjoittamisen vimma laantunut ja tavallisia netin tallajia on ilmestynyt kirjoittajien joukkoon enenevässä määrin ja ajatusten virta on monipuolistunut moninkertaisesti.

Ymmärrän toki tämän olevan kovin monelle se ainoa henkireikä ulkomaailmaan, suomalaisuuteen, eikä sitä pidä keneltäkään kieltämään, sisäpiiriläisyys näissä vaan näyttää joitakin harmittavan, toisaalta sisäpiiriläisyys on ansaittava, ja se onnistuu vain olemalla sisäpiiriläinen ajatuksiltaan, ja sisäpiiriä saat muokattua mielipiteilläsi, kunhan et ole normia enempää tuulihattu.

Edelleen sitä mieltä että killifiltterillä saisi jokainen rakennettua oman orkkinsa, tämä T3r0 saisi varmaan jostain kopsattua sellaisen systeemin että jokainen saisi valikoida kenen juttuja lukee kenen sitten taas ei, sillä päästäisiin samaan lopputulokseen kuin em. karvanaamareissa on päästy kirjoittamisen vimman vähentyessä näiltä tällä vuosikymmenellä yhden nettisivun avaamisen oppineilla.

Ei mielellään ihan lättyyn tai munille