Noin se menee

LINKKI

kris
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Eipä kestä kiitellä eikä mulla ole paljon lisättävää yllä sanottuun, juuri noin se menee niin kuin Pauliina ja muut sanoivat.

En YHTÄÄN halua lannistaa, mutta kuitenkaan en malta olla sanomatta, että ennen kuin myyt Suomen asunnon niin käykää täällä katselemassa, miten asiat todella lähtee sujumaan.

Siitä, että asuu aluksi vuokralla, on monia etuja, ehdit rauhassa miettiä, mille alueelle haluatte asettua, mitkä asiat KÄYTÄNNÖSSÄ osoittautuu tärkeiksi Espanjan kodissa (kulkuyhteydet, sijainti, mihin suuntaan on ikkunat, onko kylmä talvella / kuuma kesällä, onko parveke tai näköalat tärkeä juttu… lista on loputon) ja sitten kun tietäá mitä todella haluaa, voi ostaa viisaammin. Enkä nyt menisi vannomaan sitäkään että hinnat ovat jo nousussa, kaiken kaikkiaan uuden tulokkaan kannattaa katsella hetki ympärilleen ennen kuin tekee suuria taloudellisia päätöksiä.

Mutta en tosiaan halua tällä mitenkään ”mustata” unelmiasi, ota asioista selvää ja pidä Espanja-ajatusta vireillä, niin kuin olet tehnytkin!