Noin Microsoft väittää

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Win8 tai Android Noin Microsoft väittää

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Abso
Abso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Hyöty näistä rekisterin puhdistuksista on erittäin pieni.

Tuo KL:n viesti on asiasisällöltään sama kuin Microsoftin kanta.

On tietysti totta, että merkittävästi nopeutta saa vaihtamalla vanhan ”winsesterimuistin” SDD-muistiksi. Vanhaa kovalevyä ei kannta poistaa, jos sille on kokoonpanossa tilaa. Minulla on ollut suunnitelmissa vaihtaa kaikkiin pöytäkoneisiin SDD, mutta niiden liitännät tuppaavat järestään olemaan SATA III:ia, joten vanhimpaan kalustoon en solid statea ilmeisesti saa. Asennus ei onnistu ainakaan helposti. Käyttis ja ohjelmistot ajaa SDD:ltä paljon nopeammin ja winseseristä voi tehdä sitten mustin muuhun tarkoitukseen. Rekisterien puhdistus vaikuttaa keskimäärin vähemmän kuin muistityypin vaihto.

Kovassa käytössä windowsit tuppaavat vetämään rekisterit solmuun. Olen käyttänyt rekisterien puhdistusta siinä vaiheessa, kun juuri mikään ei enää toimi.

Windowsin kummallisuuksiin kuuluu esimerkiksi se, että kun kauan sitten yritin siirtää kuolleeksi julistamastani XP-koneesta (tai paremminkin sen kovalevystä) tiedostoja Win7-koneeseen, niin Win7 otti ja korjasi XP:n täysin toimintakuntoiseksi. XP:tä oli sentään käynyt yksi jos toinekin korjaamassa ja kaikki olivat sen aivokuolemasta yhtä mieltä. XP hyriseee edelleenkin.