No voi minua onnetonta!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Pyydän hannuwho:lta mitä nöyrimmästi anteeksi, jos olen tuolla tavoin onnistunut omalla terminologiavalinnallani aiheuttamaan hämmennystä ja väärän käsityksen.

Tuota sijoitusmahdollisuutta ei siis ole rajattu, vaan kaikki pääomaturvatuista sijoituksista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita ottamaan Jani Lehteen yhteyttä.

Nimimerkkiä ”hannuwho” tai hänen työnantajaansa toimintatapoineen ja terminologioineen en tunne, mutta tunnen Jani Lehden ja hänen asiakkaitaan henkilökohaisesti ja voin vilpittömästi todeta hänen hoitavan asiakkaansa ja heidän sijoituksensa tuottoisasti, sekä mitä suurimmalla ammattitaidolla ja luottamuksella.

Arvostan Jania ja hänen tapaansa toimia myös siinä, että hän ja hänen tiiminsä ovat syvällisen ammattitaidon lisäksi aivan upeita myös ihmisinä – heidän kanssaan on helppo asioida selkokielellä myös sijoitustoimintaan liittyvissä asioissa.

* Jos pääomaturvatut sijoitukset kiinnostavat, ottakaa yhteyttä Jani Lehteen

* Jos tästä aiheesta tai sanavalinnoistani on tarvista keskustella, sen voi tehdä tämän tiedotteen sijasta toisaalla Orkin keskustelupalstalla tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun.