No, Palma de M:lla varmaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Ois taas jotain uutta. No, Palma de M:lla varmaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No, Palma de M:lla varmaan ainoa paikka onkin ollut tuo ’Terreno’, jossa Hesaria on ollut saatavana.

Itsekin olen Terrenolla majaillut Mallorcan matkoillani nuorempana. Tosin silloin ei kiinnostuksen kohteena niinkään olleet lehtikioskit. Ennemminkin sen aikainen syntinen Sindicato ja sen ympäristön kujat.

Kerran illalla pimeni koko Palma sen viereisen saaren sähkölaitosvian vuoksi, jota uutisissa epäiltiin tahalliseksi teoksi, kun se sattui samalle viikolle kuin se asetyleenipullopommi, joka pamautettiin sen jonkun ’viskaalin’ makuuhuoneen ikkunan takana autossa. Onneksi äijä oli perheineen silloin jossain muualla, ja räjäyttäjien arveltiinkin tietävän perheen poissaolo ja haluavan vain pelotella.

No, enivei.. Palman valot sammui ja oltiin justiinsa niillä sokkeloisimmilla kujilla, joiden pimeydessä ei edes kättään nähnyt nenän alla ja ympärillä hämärää sakkia, joka taatusti ymmärsi, että meillä on pesetoja taskussa sata kertaa enemmän kuin heillä.

Onneksi eräs kaveri oli sen verran kaupunkisissi, että äkkäsi heti että suunnistetaan kujilta ulos tähtitaivaan mukaan, kun talojen siluetit näkyivät himmeinä yötaivasta vasten, ja äkkiä sitten jo oltiin rannassa.

Nohh.. mitenpä toimivat rantaravintolat? Juu, he eivät tosiaankaan sulkeneen oviaan, kuten Suomessa olisi oitis tehty, vaan riemuksemme he vauhdikkaasti kaivelivat varastoistaan kynttilät pöytiin ja ’kassakoneena’ toimi joku kenkälaatikon näköinen. Ja meno jatkui ja tunnelma tiivistyi niin, että kun valot palasivat parin tunnin kuluttua, niin kaikki näyttivät hieman pettyneiltä. 🙂

Pahus noita muistoja kun ne aivan yllättäen putkahtelee. 8)