No niin, tulihan sitä sieltä…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Lentokummeista huutava pula!!! No niin, tulihan sitä sieltä…

LINKKI

Bolichera
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2007
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 77

Olisi pitänyt taas tietää paremmin, ettei tämä ole oikea foorumi tälle asialle. En vaan kertakaikkiaan jaksa tätä suomalaista asennetta enää yhtään…

En ole yhdistyksen jäsen enkä kuulu sen hallitukseen. Olen ”vain” yksityinen henkilö, jolla on vilpitön halu auttaa ja naiivuudessani kuvittelin, että muitakin samalla tahdolla varustettuja voisi löytyä täältä, mutta pieleen meni Mimmamuroa lukuunottamatta.

On se kumma, kun simppelistä avunpyynnöstä nousee tämäntyyppistä ilkeämielistä kommentointia ja mukaan vedetään jo maailmanparantamiset ja rahat, on ne sitten omat tai muiden. Jokainen kaiketi itse päättää mihin itse ansaitut rahansa käyttää, joten siihen ei pitäisi kenelläkään olla nokankoputtamista. Varsinkaan kun lentokummina toimiminen on ilmaista, mutta täytyyhän sitä nyt ainakin muutaman ihmisen vastustaa, jos ei muuten niin vähintäinkin periaatteen vuoksi (siltä se suoraansanottuna tuntuu…).

Itselleni riittää tämän tyyppinen keskustelu samantien. Ei muuta kuin p** aa sataa niskaan, joten se siitä. Kirjoittelut on nyt kirjoiteltu täällä!