No niin. Pariin vuoteen en

LINKKI

Toinaer
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.03.2013
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

No niin. Pariin vuoteen en ole tätä sivustoa lukenut enkä mitään kirjoittanut. Enkä kirjoita enkä lue enää tämän jälkeenkään. Aina keskustelu menee näille raiteille.

Asia on tosi ja siitä aiotaan tehdä valitus. Asiasta on tuon viraston kirjallinen päätös olemassa.

Kun niin paljon väärää tietoa ja luuloja tällä palstallakin esiintyy, niin tämän tarkoitus oli vain olla esimerkki siitä, että kaikenlaista voi tapahtua. Ettei pidä tuudittautua siihen uskoon, että kaiken pitäisi mennä Espanjassa kuten Suomessa. Kyseessä on kaksi eri maata ja erilaiset systeemit.

Mutta taas piti mennä henkilökohtaisiin loukkauksiin. Jos on järkeä, vaikka onkin työkyvyttömyyseläkkellä…

Kyllä löytyy järkeä ja paljon tietoa, mutta joskus elämässä ihmisille sattuu ikäviä, vakavia sairauksia, joiden takia työkyvyttömyyseläke myönnetään. Ei siinä järkeään tarvitse menettää. Toki on tiedossamme nuo työkyvyttömyysasteet täällä eikä täyttä 100%:n työkyvyttömyysastetta edes odotettu. Mutta tuo 0% on kyllä kyseenalainen.

Molemmissa maissa on progressiivinen verotus ja riippuu tuloista, millainen veroprosentti on. Tämäkään asia ei ole niin, että aina Espanjassa on halvempi verotus. Se riippuu monista asioista mm. vähennyksistä.

Voi kun jaksaisitte ihmiset hyvät ottaa vähän selvää asioista ja jättäisitte typerät henkilökohtaisuuksiin menenvät kommettinne pois.

Jos voisin, niin poistaisin kirjoituksen. Ikävä kyllä sitä ei voi itse tehdä. Mutta pyydän ylläpitäjää poistamaan. Ei tänne kannata mitään kirjoittaa.