no niin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Auton voi ja se täytyy tässä tapauksessa poistaa rekisteristä, mutta kun sen ottaa taas käyttöön se täytyy katsastaa ja rekisteröidä uudestaan. Se maksaa.
Ja ainakin täällä Malagassa ei kukaan täysjärkinen halua jonotella Traficoon ja asiointi siellä edellyttää mun mielestä jonkun tasoista espanjan taitoa.
Vakuutukset ovat oma taiteenlajinsa. Liikennevakuutus on pakollinen , mutta ehdot ja maksut ovat hyvin tapauskohtaisia. Hintaan vaikuttaa vaikkapa kuljettajan ikä , kauanko ollut kortti, ajaako autoa vain vakuutuksenottaja vai myös joku muu jne. jne. Perusvakuutus ei myöskään ole läheskään yhtä kattava kuin Suomessa. Mä suosittelisin , että otat yhteyttä sikäläisiin vakuutusvälittäjiin. Täällä meillä on hyvä ja edullinen suomalainen vakuutusvälittäjä, mutta en tiedä tilannetta siellä teillä päin.
Mulla kylläkin on autovakuutus mun omasta pankista , se ei ole halvin , eikä ehkä paras , mutta paljon kattavampi kuin halvimmat vaihtoehdot.
Kaskoa eli täällä todo riesgo jokainen tietysti harkitsee tapauskohtaisesti , mulla se on.
Yksi halvimmista , ellei halvin ja ei kuulemma mitenkään huono on netissä ja puhelimitse toimiva Linea Directa , sieltä voi pyytää tarjouksen josta näkee hyvin suuntaa hintatasosta ja ehdoista.