No mutta…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Netti No mutta…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397
ope kirjoitti:

Hei

Millainen ” pistoke” pitää koneelle olla, jotta sen saa kiinni AD….Itselläni on vain soneran mukkula tässä macissa. . Lähinnä ajatelen pankki-asioiden hoitoa( laskut)

paistaa taas aurinko,,,,, ikkunoiden syyspesun aika

terveisin mummu

Sinun pitäisi kysyä vuokranantajalta millaisella pistokkeella ADSL johto, elikkä siis modeemi on. Jos se on normaali RJ45 puhelinkaapeli, homma on helppo. Tarvitset vain sanotunlaisen puhelinkaapelin jossa on molemmissa päissä samanlaiset urosliittimet. Koneessasi voi olla myös USB liitin, joten toinen pää johdosta voi olla tulee olla tietenkin USB liittimelle sopiva.
Suosittelen, että viimeistään nyt alat tutustua kannettavan koneesi ominaisuuksiin ja liitäntämahdollisuuksiin. Se ADSL kaapelin pistoke koneessasi on sama kuin mikä se on kotonasi. ADSL kaapelin toinen tietokoneelle tuleva johdon liitin tulee siis olla sen muotoinen, kuin mikä kaapelissasi on tällä hetkellä.
Saatuasi tiedon vuokranantajalta siitä millaisella pistokkeella modeemi on, tiedät millaisen johdon varaat mukaasi. Pyydä vuokranantajaa vaikka kuvaamaan modeemin liitin ja lähettämään kuvan sinulle. Tosin ne ovat standardeja kaikki, mitä minä olen nähnyt, mutta eihän koskaan tiedä…

Voit katsella kaapeleiden malleja tästä:

http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/5667c/Verkko-Adapterit-ja-liittimet

Jos nämäkään neuvot auta ja sinulla on vääränlainen johto mukanasi, voit olla silti huoleti. Kuvaat kamerallasi sen ”töpselin” joka tulee modeemin (tai mahdollisesti seinäpistokkeeseen ?) ja tietokoneen otat mukaasi. Menet Espanjassa mihin tahansa puhelinkauppaan, sieltä löytyy myyjän avulla oikeanlainen johto koneeseen. Eikä maksa varmaankaan kuin 5-10€.