No, juu… Tuo God Hates

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No, juu… Tuo God Hates Sinners lienee joidenkin opiskelijoiden väsäämä sivusto, jossa parodioidaan (ja hyvin!) kaikenmaailman luterilaisia fundamentaalikristittyjä ja kreationisteja. Niitä kun Amerikan Yhdysvallat on aivan väärällään.

Nämä aliakset ’Jumalan Tiskipeli’ ja ’Pastori Raafael’ ja ’Saarnamies Jones’ näyttävät olevan noilla keskustelusivuilla niin sangen monen ketjun aloittajina, että hommaa taitaa pyörittää aivan parin kolmen henkilön sakki. Ihan kivan hässäkän ovat kuitenkin saaneet aikaan.
=)

Vaikka jenkit ovatkin teknologian suhteen johtavassa asemassa (pätäkkää kun tosiaan on), niin kaikista heille tarjotuista sivistysmahdollisuuksista huolimatta he kansakuntana ovat planeettamme tyhmintä sakkia. Näin ollen pieni naljailu heidän kustannuksellaan on kyllä aivan suotavaa; ellei peräti toivottua.
=o)

Tästä ”Landover Baptist Church”istakaan en menisi ihan takuuseen, etteikö vain olisi yhtä kieli poskessa tehty kuin tuo edellinenkin. Jopa aliasten ’Felicity’ ja ’Dutch Girl’ naamavärkitkin näyttävät sangen samanlaisilta, vaikka eri rooleissa ovatkin eri sivustoilla.