no jos ei ihan pyyhkeellä…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit karvaturri asiaa no jos ei ihan pyyhkeellä…

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

no jos ei ihan pyyhkellä tammikuussa makoilla rannoilla, niin lapset kyllä leikkivät rannalla joka kuukausi, joten kyllä rannoilla käyttäjiä on.

ajatteleppas miltä se tuntuu kun lapsiraukka löytää koiran-/kissan- tai jonkin muun elukanpaskan sieltä rannalta ja nappaa sen käteensä ja ehkäpä vielä maistaakin sitä.

niin, ne lapset ovat sellaisia.

aina vaan varoitetaan että varokaa siellä ja täällä ulkoiluttamista, koska siellä voi olla elukoille vaarallisia murusia tai muuta ja samaan hengenvetoon ollaan viemässä elukoita paskalle rantaan tai johonkin lähimaastoon kun ei jakseta viedä kauemmas ja paskat jätetään sitten sinne, ei niitä kaikki kerää mukaansa ja vie roskikseen, tosin poikkeuksiakin on.

jos ottaa eläimen, niin täytyy miettiä onko sillä varmasti hyvä olla kanssasi, eli oletko valmis viemään sitä PITKILLE lenkille päivittäin, satoi tai paistoi ja ajattelitko hankkiessasi mitä se elukka voi aiheuttaa naapureille.

ulkoiluta siis elukkasi jossain muualla kuin rannalla, vaikka rannoilla olisikin näin talvella tilaa, ei ne paskat ilmaan haihdu tuosta vaan.
joskus joutuu pesemään kengät kun tulee kotiin rantakävelyltä, kun joku elukka on rantaan paskonut ja peittänyt jätöksensä.