no jopas tärähti(vai mitä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto opintotukeen korotus!! no jopas tärähti(vai mitä

LINKKI

juliusalexius
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.09.2006
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 41

no jopas tärähti(vai mitä edellinen nyt tarkoitti?!) en nyt tiedä kuinka monesti pitää toistaa ja tuskin siitä on apuakaan enää.. en ole itse mitenkään tässä ahdinkossa. en vain ymmärrä tälläisiä tyyppejä, jotka uhoavat muijallaan ja muiden kommenteilla (vrt. edellinen) / tuloillaan ja opintomenestyksellään ja haukkuvat muita suoraan vitun itkupilleiksi, kun herätetään keskustelua siitä. kaikki muutos on pahasta. tottakai.

laina on hyvä ratkaisu, mutta omaksi ilokseni tässä yhteydessä kykenen oman talousajatteluni/hoitoni tekemään omien arvojeni pohjalta ja itseäni tyydyttävästi. vielä kerran. pistää vain hatuttamaan, kun haukutaan ilman OMAA oikeaa pohjaa.. mistä tämä kateus sitten johtuu?

eikö kuitenkin kunnon kapitalisti hoida asiansa niin, että ei vahempien tarvitse maata huonoissa oloissa? siis jos muista piittaa 🙂 muutenkin tulotasooni/isääni/lainasaantimahdollisuuksiini viittaminen on kaiken kaikkian kyseenalaista, koska olenko sanonut että MINÄ haluan lisää rahaa. ainoa itseä koskettava asia on tulorajat ja niistä on kai turha edes aloittaa.

jokatapauksessa vetäydyn tästä keskustelusta nyt, koska turha riidellä asiasta. läpi se menee kuitenkin parin vuoden sisään. itseäni se ei silloinkaan kosketa, mutta olen varmasti siinä vaiheessa tyytyväinen, että opiskelijat saavat edes vuokransa katettua tuella. tämä keskustelu oli ensimmäisiä mihin osallistuin (valitettavasti) ja varmasti sadas joka meni samalla tavalla kuin kaikki muut. on olemassa roisto-opiskelija ja työnsankari-valmistunut (tai sitten vain työnsankari) ja jos joku menee roisto-opiskelijaa puolustamaan, on hän köyhä kommari, joka ei omaa parastaan ymmärrä. seuratkaapa 🙂 tästälähtien pyrin keskustelemaan täällä vähemään närkästyttävästi! 😉