No joo …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Viime yönä kirjoittelin tuonne erään toisen osion viestin perään omiani vaikka tänne se olisi kait paremminkin kuulunut.

Tänään on seuraava päivä. Tultiin prinsessan kanssa eilen maailmalta. Lennettiin nimittäin jo torstaina Brysseliin (Rysänperä) ja sieltä junalla perjantaina aamulla Paraisille (Pariisi), missä nukuttiin yksi yö hotellissa. Katsottiin kaupunki perusteellisesti menemättä minnekään, joten pintapuolista siis. Itse olen ollut ennen, jotta osasin kertoa myös sisälmyksistä.

Mona Lisa on yhtä pieni kuin Manneken Pis. Kumpaakin kuitenkin tuijotellaan suurin joukoin. Saksassa kävimme syömässä sunnuntaina. Matkalla poikettiin Hollantiin ja kun sitä seuraavassa lauseessa nimittää Alankomaiksi (Netherlands), niin prinsessa saa huimia bongauslukemia kertoessaan kotona matkastaan Eurooppaan.

Tänään juotiin aamukahvit Josén kuppilassa. Pitkästä aikaa kohtuuhintaista. Kyllä siis tuolla matkallakin kärvisteltiin hintojen parissa, kun kumpikaan pääkohde ei ole millään tavalla hinnoiltaan edullinen. Esimerkiksi Bryssel: Juustomunakas, huonohko kana-paahtoleipä, yksi vesi ja yksi kahvi maksoivat Rysälässä yhteensä 28,70 euroa. Mutta kukas käskee olla turisti ja nautiskella moisia keskellä kaupunkia.

Tarttis taas töitäkin tehdä ja ilmoittaa, että Espanjaan rekisteröity auto on nyt myytävänä. Ihan siisti metalli-hopeanhohtoinen Ford Focus Trend 1.6 vuosimallia 1999 – ja ajettu vasta 34 000 km. Lähtee halvalla, kun en sitä meinaa enää tarvita. Herkut sisältyvät ja renkaatkin on vaihdettu Michelineiksi, kun vanhat kuluivat liian nopeasti Espanjan karheilla teillä. Tuskin 6100 euroa on semmoisesta liikaa, häh?

Voikaa hyvin tätä päivää nyt. Ja ostakaa auto.