no joo

LINKKI

viipukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2008
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 325

Mä luulen että yleisesti puhuttaessa suomen mielenterveysongelmista, ei niinkään puhuta niistä ”hulluista” jotka tykkää eläimistä sillai tms. Vaan ihan niistä tavallisista stressin, väsymyksen ja elämäntilanteiden tuomista masennusoireista, jotka ovat hyvin helposti luokiteltavissa. Mielenterveysongelma on silloin kun ihminen voi huonosti ja se ilmenee usein alkoholin liikakäyttönä, mikä taas aika usein johtaa kaikenlaiseen hölmöilyyn kuten väkivaltaan.

Mielenterveyden hoito on sinänsä huonolla tolalla minusta jo siinä, että ehkäisevästä työstä on turha haaveillakkaan. Lisäksi meillä ei kovin usein ei saa laadukasta hoitoa, vaan ”laadukkaita” lääkkeitä, mikä ei ole hoitoa vaan ongelman syrjään työntämistä.

Ikävä aina osoittaa syyttävällä sormella sitä yhteiskuntaa, mutta tosiasiahan se on, että nykyään pitää olla enemmän rahaa, saavuttaa enemmän, ehtiä enemmän ja ihminen jopa itse unohtaa tarvitsevansa kaikenlaista sen rahan tuoman onnen lisäksi 🙂

edit. luin uudestaan vanhantytön tekstiä ja huomasin että puhuttinhan me vähän samasta asiastakin. Tsoin mä en usko ihan niin paljon suvaitsevaisuuden aiheuttavan masennusta, kuin em. kiire ja rahan ahneus/köyhyys.
Raha ja sen himo on tietty universaali ilmentymä eikä vain suomen ongelma.. Tämä maailmanmeno se on..