No huh-huh

LINKKI

railikka10
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 22

Kommentoin Suomenkielisen kirjoitusta ja jos satuitte huomaamaan, niin siinä myös mainitsin kuinka hän on kiitettävästi auttanut tiedoillaan. Missään nimessä en ole mitään ”turpa kiinni palstaa” peräämässä.
Aloitukseni oli vähän kömpelö, sen myönnän. Kuitenkin viestini oli Suomenkieliselle ja hän varmaankin ymmärtää asian, tai ainakin toivoisin niin.

Olen lukenut orkkitekstejä silloin tällöin ja olen huomannut, että ne ovat muuttuneet hengeltään ja tyyliltään kovasti siitä kun olin aloitteleva orkkilainen. Juuri siitä syystä en ole kirjoitellut tänne, koska tuntuu siltä, että kun tänne kirjoittaa saa haukut palkakseen.. Ja varsinkin Vanhatyttö vastauksessaan sen taas kerran todisti.
Mä mitään kiviä ole heitellyt, enkä tule heittelemäänkään. Sanoin vain minäkin mielipiteeni kirjoituksesta, joka mielestäni oli asiaton, sillä siitä ainakin täällä Las Palmasissa asuvat tunnistavat osalliset. En tuomitse ketään, se ei ole minun tehtäväni. Mutta minäkin olen vapaa ottamaan kantaa omalla tavallani.

Vanhalle tytölle vielä sen verran: Olen Helsingistä ja en asu ”hölmölässä” vaan Las Palmasissa. Jätän noitten pirunkuvien ja muitten lisäämisen sinulle.

Oikein hyvää kesää ja parempaa mieltä toivotellen.