No haiskoon siten, omakehu …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Gallup No haiskoon siten, omakehu …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
johan kirjoitti:

… OC ansainnee kuitenkin edes kunnia maininnan, sillä hänen jutuistaan silloin eniten kiinnostuin.

Täydennän Tokelan tarinaa nostamalla häpeilemättä omaa häntääni koskien näitä rupatteluita …

Se oli sen sivuston aivan alkuaikoja kun törmäsin sinne jotenkin enkä enää muista miten. Siellä oli sitten keskustelualueita, mutta otsikot semmoisia, että lörpöttelevälle luonteelleni ei löytuynyt riittävän vapaata ja sitoutumatonta otsikkoa. Funtsin ja avasin keskustelun nimellä ”Rupatteluklubi” ajatellen sen olevan samalla houkuttelevan tuntuinen, yksinäisille yhteisyyttä lupaava ja kevytkenkäisille kynnyksiä alentava. Sain siitä siten itsellenikin sen mitä halusin.

Olihan se melkolailla alkua, jolloin täti Tokela (Johan Toki) tuli mukaan ja ansaitsi aktiivisella tavallaan rupatteluklubin emännyyden – jos minä silloin joskus puolestani isännöin. Lisäksi on syytä kirjata historiaan tieto siitä, että JT teki kaikkien aikojen ennätyksenkin ollen ensimmäinen joka ylitti siellä 3000 viestin määrän.

Kokonaisuuteen sisältyi meiltä kaikilta tietenkin paljon tyhjänpäiväistäkin pulinaa, mutta samaan aikaan väännettiin asiaa monesta vakavastakin aiheesta ja kudottiin jopa netin ulkopuolelle ulottuvia verkostoja sekä ihmissuhteita. Taisi siinä sivussa jokin romanssikin roihahtaa.

Se sivusto eli aikansa ja nyt meillä on Orkki. Rupattelut ovat jatkuneet ja ilokseni jalostuneina ulottuen monillekin tärkeille otsikkoalueille, antaen yhä enemmän asiallista tietoa Espanjasta kiinnostuneille. Mutta yhä tyhjänpäiväisiä löpinöitäkin tarvitaan, eikö vain?

Orkki antaa paljon, mutta ennen kaikkea se tarjoaa siinä sivussa mahdollisuuksia, joita kukin voi hyödyntää haluamallaan tavalla. Keskustelualueilla tulisi omasta mielestäni olla aina jokin otsikko, joka antaa vapaat mahdollisuudet myös vallattomaan huulenheittoon, rönsyilyyn, aiheista poikkeamiseen ja turhasta tärkeydestä vapaaseen seuranpitoon. Täällä sen nimenä on ollut ”Pulinaboksi” jonka ehdotan nyt ja tässä muutettavan tuolle (sorry) paremmin toimivaksi osoittautuneelle nimelle RUPATTELUKLUBI … jonka avatkoon nyt sitten kuka tahansa (minä en ehkä tänään ehdi tai jaksa).

Ja omasta puolestani myös kannustavat kiitokset Orkin taustatiimille, joka sisältää Karin ohella muitakin hyviä tyyppejä, ja heidän lisäkseen meidät kaikki, jotka olemme tätä omilla kirjoituksillamme rakentamassa.

Jatketaan ja otetaan toisistamme mittaa, pälpätetään eikä välitetä vähistä (vähäisemmistä kylläkin). Kirjoitellaan kirljotsusvihrejtä tai annetaan kieli opin männä hoono soomi, mitä sillä on väliä. Jotkut meistä ovat verbaalivirtuooseja, toiset kömpelömpiä kirjoittamaan, ja silti meitä kaikkia tarvitaan puhumaan mitalista puolin ja toisin – olemaan samaa mieltä ja panemaan vastaan.

Älä siis häpeä tai mietiskele miten sen sanoisit vaan suolla tuutistasi muidenkin mieliksi mikä mieltäsi innostaa aina kun siltä tuntuu. Että samantien viesti miniälle: Haloo Belgia ja Rysänperä, miltä kuulostaa Espanja?

Jasså. Ikiaikainen vikani on jäädä kutsuille viimeiseksi ja vielä ovenraossakin haukotuttaa isäntäväkeä, kun en malta pälpätystäni lopettaa. Vaan tässä teen sen nyt.

Tavataan uudessa RUPATTELUKLUBISSA!