No, eipä kestä :)

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
ssara kirjoitti:

Mitenhän on turvallisuuden tason laita fuengirolassa suunnilleen suomalaisen koulun alueella ja lähistöllä?
Omaisuusrikoksethan on yleisiä, mutta voiko esimerkiksi kaksi 16-17v. tyttöä huoletta liikkua alueella ja asua kahdestaan vuokrakämpässä? Minkälaista on Suomeen verrattuna? Kiitos jo etukäteen!

Pahus… no joo no, ei mun kämppään kyllä mahdu kahta lisää:) No heiiii…. vitsi vitsi.

Mutta ihan vakavasti asiasta sanottuna. Ensimmäinen ohjehan on, aivan kaikkialla maailmassa, että
– Älä ryhdy mihinkään sellaiseen, johon et kotonasikaan ryhtyisi.

Toinen on se, että jos joku ventovieras tuppautuu seuraan, niin
– Ventovieras seuraantuppautuja aivan taatusti haluaa sinulta jotain.

Kolmas on se että
– Älä baarissa tai diskossa tai muussa sen sellaisessa päästä omaa juomaasi sekunnin murto-osaksikaan silmistäsi. Silmätipat vievät tajun, ennen kuin ehdit edes ymmärtää mitä on tapahtumassa. ”Oi voi, sisko sammui, täytyypä viedä hänet heti kotiin, ettei _vain_ tapahdu mitään ikävää. Mitäköhän nyt äitikin sanoo. Oi voi.” Ja sitten vietiin.

Neljäs on, että
– Älä juo itseäsi humalaan espanjakodin ulkopuolella, äläkä käytä _mitään_ mietoakaan huumausainetta, vaikka sellaista olisit kotimaassa kokeillutkin.

Ja onhan näitä.
– Jos asut syrjäisellä ja hiljaisella paikalla, menee juhlimasta kotiin _aina_ taksilla, ja pyydä kuljettajaa odottamaan, että taatusti pääset kotiovestasi sisälle ennen kuin hän lähtee.

– Jos asut syrjäisellä ja hiljaisella paikalla, niin katsastele muuton jälkeen, kun sinun saapumisesi alueelle on noteerattu, alkaako kadulla, aivan vuorokaudenajasta riippumatta, norkoilla joku tai joitakuita jota vielä eilen et siellä havainnut.

– Jne. Jne. Jne.

Jotkut ovat hankkineet jopa pienen koiran, joka alkaa oitis räksyttää, jos kotiin on tulossa joku. Sellainen koira on paras, joka räksyttää myös emännä/isännän saapuessa, koska jos koira on hiljaa, kun tulet kotiin, niin sielläpä onkin jo joku; ja koira on vaiennettuna.
=(

Nuo ohjeet kuulostavat hieman nillittämiseltä, mutta itse ainakin niitä noudatan (paitsi koiraa, kun asun hieman vilkkaammalla paikalla) ja olen aina pärjännyt suht koht hyvin, mutta juu… minä olen mies, ja sen ikäinen, että minulta tuskin kukaan haluaa muuta kuin rahaa ja toivottavasti ei sitäkään. [koputtaa puuta]

Ja ai niin joo… AIDS on espanjaksi SIDA; ja SIDA’sta kyllä löytyy. Jopa varmaan saman nimiseltä ruotsittareltakin.
=P