No asiahan on niin että

LINKKI

Perrito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

No asiahan on niin että jokainen ei voi osaltaan auttaa jokaiseen epäkohtaan maailmassa. Minä yritän pistää oman korteni kekoon ilmastonlämpenemiseen pakottamalla poikakaverin kierrättämään, josta sille tänäänkin paasasin plus muita juttuja. Eihän yks ihminen saa niin suurta merkitystä mutta yritämpä kuitenki. Ja jos voisin auttaa jossain muussakin asiassa niin auttasin. Sitä kun on vaan köyhä insinööri opiskelija niin ei sillä pitkälle pötkitä.

Miksi eläintyötä vähätellään jatkuvasti? Eläimet ovat yhtä tärkeitä siinä missä ihmisetkin ja en ymmärrä miksi koiran hengen pelastamista pidetään niin paljon vähäpätöisempänä kuin jotain ihmisiin kohdistuvaan avun antoa?

Mutta nämä jotka kuljettavat niitä kulkukoiria Suomeen pelastavat eläinhenkiä päivittäin. He tekevät jotain tämän maailman hyväksi niin miksi siitä nousee kauhia kohu? Jos joskus voittasin vaikka lotossa äärettömän summan rahaa niin lopettasin työt samantien ja laittasin koirien hoitolan tai juurikin tuollaisen kulkukoirille suunnatun paikan pystyyn. Mielestäni tekisin sillä suuren palveluksen yhteiskunnallekin.

Ihan typerää alkaa meuhkaamaan että pitäs tehä humanitääristä työtä ku voi auttaa niitäkin jotka ei pysty tuomaan ilmi omia mielipiteitään!