No

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Tulmu kirjoitti:

Meidän lapset on jo mualimalla, joten voidaan ihan itsekkäästi asettua esim johonkin mummokeskittymään. Ehkä enemmän kiinnostaa paikka, jossa on jotain alkuperäistä espanjalaistakin lähellä. Autolla pääsee mahdollisten muurien takaa (siis talvellakin, jos on talvirenkaat mukana 🙂 kiinni ympäröivään maailmaan. Ja fillarillakin. Urbanisaatioista on paljon kokemusta aurinkorannikolla, nyt haluu kokeilla toisenlaista. Kauppa-asia on ehdottoman tärkeä, ja sen myötä myös iiiiiiiiiiiiso ja varusteltu keittiö (ja patiolla/terassilla ihanat näköalat ympäröimässä kokkauksien ja vaikka sit BACO soleran maistelua…..)

Pitääks muuten paikkansa, että ilmasto muuttuu radikaalisti sisämaahan mentäessä, ja mikä on se muuttumisaste noin suurinpiirtein kilometreissä? Onko suolajärvien terveysvaikutusaluetta jotenkin määritelty? Muutenkin olis kiva kuulla jos jollakulla kokemusta esim. suolajärven mutakylvyistä.

jos haluaa oikein alkuperäistä espanjalaista, niin sitten pitää suunnata 30km sisämaahan tai vaikkapa Elcheen, mutta osaatko nyt arvata ihan sitä mitä haet? Itse en kyllä menisi mihinkään umpiespanjalaiseen paikkaan ”näinä aikoina”.
Pakkanen toimii Espanjassa samalla tavalla kuin Suomessakin. Kilometri pari rannalta saattaa olla suojavyöhykettä, mutta alaville maille pakkanen valuu varsinkin kun ollaan korkeammalla rannasta. josain Algon suunnalla on jo varmasti pakkasta talvisin, mutta mikäs siinä kun on kuivaa ja talossa lämitys. Niin ja talvea varten lasitettu tesassi etelään – kesäkäyttöön itään tai pohjoiseen.