Njaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Tämä on taas uutisoitu tálleen 😕 Aika negatiivisesti, vai kuinka… 😕 😕 [/quote]
Hmmm..? W.t. näkee nyt ihan kummia aspekteja. En minä kyllä osaa nähdä tuossa uutisointityylissä mitään negatiivista.

Samalla tavoinhan se tietysti on tynkä kuin on lähes kaikki muukin ulkomaanuutisointi Suomessa, mutta ei varsinaisesti millään tavoin asiasta itsestään sen kummemmin huonoja kuin hyviäkään puolia korostava. Se nyt vaan on ns. ”toteava uutinen”, y nada mas.

Turhaa kai kotosuomalaiselle (joka kuitenkin sanoo evvk) on edes esittää sen tuomia etuja, kuten talousvaikutuksia Rotan kunnallistasolla tai esimerkiksi sitä, että nyt kyseiset sota-alukset eivät enää joudu jatkuvasti pörräämään Gibraltarin välittömässä läheisyydessä ja sen länsipuolella, kauppalaivaston ”jaloissa”. Laivojen kun täytyy huomioda 24h myös muiden vesilläliikkujien sijainti ja väistellä toisiaan.”

AI AI, LAINAUS EI IHAN OIKEIN SUJUNUT, TUO EDELLÁ OLE ON ARNOLDIA 😕

Voi olla, että wt lukee uutisia kuin piru raamattua, mutta siltikin tuossa olisi voitu tuoda esiin tuo talouspuoli, etenkin kun nyt pelátáän, että Espanjakin joutuu pelastuslistalle. Minun mielestá hyvään journalisimiin kuuluu uutisten uutisoiminen laajasti, tuommonen toteava uutisointi on harhaan johtavaa ja väáristelee. Etenkin kun näissä toteamuksissa aina játetáán tärkeitá osia pois. Näin uutisoituna tämä Rota on sotilaspoliittinen uutinen ja se on vain PUOLET totuudesta.

Tuo mainitsemasi EVVK on ihan tarkoituksella luotu, suomalaisille uutisoidaan näin. Vähátelláän maailman tapahtumia ja väáristellään uutisia.Ja kotimaasta myös, suomalaisista on kasvatettu passiivisia kansalaisia, jotka eivát ota kantaa mihinkään. Suomalaiset ovat hlvetin helppo porukka ohjailla, EVVK joka asia. Siksi meillä menee niin kuin menee, päáttäjät päättävát ja kansa vaikenee. }:) }:) }:)

Tuosta Suomen ydinvoimalasta en ole vielä huomannut uutista Espanjan lehdissä. Kerron sitten kun huomaan. Mutta suurin osa espanjalaisista varmaan ajattelee EVVK, suomihan on niin kaukana…Koko Suomenhan voisi rakentaa táyteen ydinvoimaloita ja suomi olisi sitten hyvinvoiva ydinsáhköntuottaja, jolta muut maat ostaisivat sähköä ja voisivat romuttaa omasta maastaan námä aikapommit. Tämä muuten voi Suomessa tavoite ollakin… 🙂 🙂 🙂 Ja jos náin on päátetty, niin aivan varmasti páátös toteutetaan, sillä Suomen kansaa se EVVK !!! ja jos joku jaksaisi vastustaakin, niin ei se mitáán vaikuta. Protestoijat heitetáán putkaan ja mátkástään kunnon sakot, kyllä se siitä… 🙂 🙂