Nirri pois

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
devspain kirjoitti:

diablita kirjoitti:

Olipa raju reaktio Devspainilta :jawdrop:

Koiraongelma on varmasti vakava náillá seuduin, mutta ei se silti tarkoita sitá, ettá kaikki emokoirien omistajat ovat vastuuttomia. Ja meitin vuorilla ainaskin kulkee jos jonkinlaista karvaturrimachoa, ei pelkástáán niitá podenkoja ja calgoja – moni ihan hyvin ruokittu kotonansa, mitá nyt váhán kiertelevát kun haistavat mukavan tytón.

Samaa mieltá olen siitá, ettá sterilointi on tarpeen – etenkin niiden vaeltelevien poikakoirien.

Onnea vaan kodinetsinnássá pennuille! Ja pari kuvaa táállá voisi auttaa?

Kyllä tuo nyt ilmiselvän vastuutonta on, että maailmaan on saatettu ei-haluttuja koiranpentuja joita nyt jaetaan pois! Vastuullista olisi steriloida ajoissa sukupuoleen katsomatta jos kerran ei ole tarjkoitus tehdä pentuja.

Niin, ja varmasti sekaan sopii muutama vastuullinenkin campolainen. Minä en vain valitettavasti ole vielä 10 vuoden aikana tavannut ainoatakaan, jolla olisi samaan aikaan espanjan passi. Vastuullisia brittejä sen sijaan olen tavannut paljon, samoin saksalaisia ja muita kansalaisuuksia.. ja noissa muissakin kansalaisuuksissa on kyllä myös niitä vastuuttomiakin joukossa -joskin vähemmän!

Minäkin ihan vilpittömästi toivon, että pennut löytävät hyvän ja pysyvän sekä vastuullisen kodin, joka hoitaa tuon sterilointiasian kuntoon samnoin kuin muutkin tarvittavat asiat.[/quote]

Olenpa ihan samaa mieltá, steriloiminen on paras vaihtoehto, jos ei halua lisátá maailman koirakantaa näillá kodittomilla. Ja kun ei-toivottu pentue syntyy, niin ainakin miná saneeraisin ne saman tien pois páiväjárjestyksestä. Tuo ”armeliaisuus ja elämän kunnioittaminen” vain lisáávät kársimystä, hyväksymmehán ihmisillekin abortin, miksi siis emme voisi hyväksyä sellaisten pentueiden poistamista, joita kukaan ei halua ja jotka loppupelissá joutuvat koiratarhoille tai moottoritielle.