Nipponilaiset vessat..

LINKKI

Barraquito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 54

Tuo ultrahieno japanilainen vessanpönttö oli useimmiten vielä vaaleanpunainen, siis sellainen hento pinkki. Meidän kaupungin shinto-papilla oli kerman värinen Cadillac ja pinkki pönttö. Varmoja varakkuuden merkkejä. Hurja kontrasti, sillä hän asui parisataa vuotta vahassa upeassa tyypillisessä japanilaisessa puutalossa ja yllätys oli melkoinen kun vessasta löytyi tuo moderni kauhistus..
Tuntemani suomalaismiehet eivät uskaltaneet tuota hökötystä käyttää, kun siinä kuulemma oli myös automaattinen tampaxin poistovipu.. Itse en sellaista löytänyt.

Shinkansen´in (luotijuna) vessat olivat myös ainutlaatuisia. Naisten vessan lattiassa 3 reikää rivissä ja seinässä jokaisella kahva josta voi pitää kiinni. Onneksi asioin siellä yksin – tai olisihan se ollut vinkaa nähdä kuinka tuo toimitus olisi tyttötriona toiminut, mitään väliseiniä kun ei ollut. Tuo ei varmasti onnistu kimonon kanssa! Se oli minullekin aikamoista temppuilua se, vauhti kun oli mitä lie, yli 200 km/h , yllä kapea hame ja korkokengät. Oli kuin olisi ollut asioilla vuoristoradalla.. Miesten vessassa taas oli junan käytävälle vievässä ovessa pyöreä lasi-ikkuna, juuri kriittisellä kohdalla, kertoi puoliso.
Tästäkin huomaamme, että kyllä se matkailu avartaa!