Ninpä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä odysseus
odysseus Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
Selma kirjoitti:

Mikä teitä vaivaa siellä Aurinkorannikolla? Yhtään negatiivista lausumaa ei voi sanoa. Heti toimittajat ovat epäpäteviä, ymmärtämättömiä turisteja, jotka päivystävät Suomi-baareissa.

Uskokaa nyt, ei sinne ole muuttanut vain kaikkein paras, rehellisin, mukavin, ahkerin kansan osa. Kyllä sinne on tullut myös ”liikemiehiä” ja ”yrittäjiä” helpon rahan toivossa.

On hyvä, että myös tätä puolta tuodaan esiin. Ettei sitten taas yksi sinisilmäinen suomalainen menetä koko omaisuuttaan hämäräbisneksissä. Yrittäminen on vaikeaa ja helppoa rahaa ei ole!

Kyllä ne toimittajat kirjoittavat ja tekevät ohjelmia myös Suomessa asuvista ”liikemiehista”. Eikä täällä kukaan meuhka toimittajien epäpätevyydestä. Suppean Suomi-TV:n ansiosta ette varmaankaan ole niitä nähneet ja luulette, että kyseinen ohjelma oli ainoa laatuaan.

Kari on kirjoittanut ansiokkaan kirjoituksen yrittäjyydestä. Samoin joissakin keskusteluissa on puhuttu varoituksen sanoja. Kaikki asiaa.

No niin, miksi sitten meuhkaat! Helpon rahan toivossa tulevat, myös lähtevät hyvin pian kun huomaavat, että toimeentulo täällä on huomattavasti tiukemmasa kuin sosialistisuomessa.

Asian ydin on sinä, että ”timtom” kirjoitti: ”Vierailen alueella noin 5 kertaa vuodessa ja en ole vielä tavannut suomalaista yrittäjää siellä josta jäisi luotettava kuva.”

Haluaisin nyt ennen kaikkien suomalaisten yrittäjien syllistämistä timtomin antavan esimerkejä häneen kohdistuneista rötöksistä ja petoksista suomalaisten yrittäjien taholta! Hänen 5 kertaa vuosittain rannikolla matkailevana, oletan saavani ainakin 5 erilaista esimerkkiä, jotta voit yleistää kaikkien yrittäjien olevan rikollista ja petollista ainesta! Oletan, että paljon Aurinkoranikolla matkaneena ja siis espanjaa hyvin tuntevana (HAH HAH) timtom, on myös reklamoinut häneen kohdistuneet tapaukset ko. yrittäjän ”libro de las reclamaciones”:n, joten hänellä varmasti on ihan kirjallinen vastine tapahtumille Andalucian viranomaisilta!

On erikoista, että suomessa asuvat suomalaiset älähtävät heti jos heidän Aurinkoranikkoa koskevaa kirjoitustaan kritisoidaan. Mielestäni hyvin aiheesta -eiväthän nämä mainitsemani ihmiset asu täällä, joten heillä ei yksinkertaisesti voi olla selkeää kuvaa sitä millaista elämä täällä on. Se ei selviä sillä että vierailee rannikolla 5 kertaa vuodessa!

Aurinkoranikolla toimii noin 100 suomalaista yritystä ja ainakaan minä en ole vielä kertaakaan törmänyt epärehelliseen suomalaiseen yrittäjään.

Eriasia on sitten ne tyypilliset suomalaiset matkailijat, jotka eivät suostu maksamaan mistään mitään ja kaikki pitää saada heti ja pesetahintaan. He kuvittelevat, että koko Aurinkorannikko on perustettu vain heidän lomaansa varten ja sekin on heti matkanjärjestäjän syy, jos huoneiston on eksynyt torakka. Tämä ”rikollinen” suomessa asuva aines tulee Aurinkorannikolle teettämään kaiken halvalla ja pimellä työvoimalla ja sitten asioiden jäädessä puolitiehen aletaan syyllistämään koko Aurinkoranikon yrittäjäkuntaa kun on itse ensin ehdointahdoin haluttu teetää työ pimästi.

Jokainen lomailija ja muttaja, joka Aurinkorannikolle tulee, voi huoletta käyttää rehellisten suomalaisten yrittäjien palveluita ja rehelliseltä yritäjältä saat myös kuitin tehdystä työstä ja silloin sille on myös takuu! Edellä jo mainitsin, että jokaisessa rehellisessä yrityksessä on ns. ”Libro de las reclamaciones”, johon jokainen voi kirjoittaa häneen kohdistuneet yrittäjän taholta tapahtunet epärehellisyydet tai muut erimielisyydet. On turha valittaa ja syyttää suomalaista yrittäjää mikäli ei ole koskaan kirjoittanut tapahtumasta seliystä ko. lomakkeeseen!