Niinpä niin…parempi vuokra kuin omistus, aluksi ainakin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 3 uutisia Niinpä niin…parempi vuokra kuin omistus, aluksi ainakin

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Vuokraushan se on varovaisen vaihtoehto ja niin kannattaakin tehdä ainakin aluksi. Jos sitten rahat taskuja polttaa, voihan se asunnon Espanjasta ostaa. Kuitenkin kuten totesit, ei kannata ostaa niinkuin Sulo Vilen, osti kun halvalla myytiin. Sulo osti kaikkea, kun sai halvalla, vaikkei tavaraa tarvinnutkaan.

Vakavasti puhuen, vuokramarkkinoillakin näyttää olevan melkoisia eroja. Olen reissaillut Torremolinoksen-Esteponan välillä ja asunut vuokrakämpissä. Näyttää olevan mm. tällä saitilla mainostavan Kartion vuokra-asunnot siitä vuokrahintojen yläpäästä. Reilusti halvempia löytyy kun viitsii etsiä. Minun kokemukseni näistä välittäjäjistä on kuitenkin vähäisiä, olen saanut aina sopivasti tutun kautta kämpän varsin edullisesti.

Vuokraus ei ole niin kovin sitovaa, kuin omistusasunto. Siinähän on aina huoli siitä, että mitähän siellä mahdollisesti tapahtuu, kun ei itse ole paikalla. Kokemusta tästäkin asiasta on.