Niinpä niin

LINKKI

Elämästä utelias
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.07.2007
Kirjoituksia: 44
Vastauksia: 1076

ja eikö tähän samaan ”kastiin” voi sit laittaa lasten adoptio ulkomailta, auton osto Suomen ulkopuolelta, vesiskootterin osto netin kautta , alkohoolin ja tupakan osto Virosta, nuuska ruotsin laivalta jne ???? Listasta vois tulla pitkä.

Suomen ongelmat ei ratkaista sillä että koitetaan pitää ”ympyrä pienempänä”. Nämä jutut/ongelmat mitä media tuo esille esim. tämä puukkosurmaaja .

En suostu uskomaan että aina näissä tapauksissa on kyse jostain koulukiusatusta,vanhempien välinpitämättömyydestä ,että on katsonut vääriä ohjelmia telkkarista ,tai pelannut tietokonepelejä.
Suuria tregedioita silti jokaiselle ketä nämä asiat koskettaa.

Minä uskon kuitenkin siihen että nykyään puuttuu se toisesta välittäminen ja jopa naapurin ”kakaroista. Ennen kaikki lapset olivat yhteisiä. Koita tänään mennä sanomaan toiselle lapselle mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Äkkii on vanhemmat oven takana riehumassa että mitäs mun lasta komentelet !!!!
Jos ei edes pihalla saa toinen aikuinen ”katsoa” perään niin miten me sit kuvitellaan että koulussa opettajat jaksaa vuodesta toiseen? Meidän aikuisten se kuuluis lapsillemme opettaa kunnioitusta toista ihmistä kohtaan ja siinä emme vissiin ole onnistuttu ihan.

Silti suon jokaiselle koiralle/eläimelle,lapselle elämän jopa Suomessa.

Meniköhän tämäkin asian vierestä ? No haitanneeko tuo mittään ? 😉