Niinkö?

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
viipukka kirjoitti:

Arnold ei selvästikään välitä vaihtoehtoisista hoidoista.

En nyt sanoisi aivan noinkaan. Asia on kohdallani siten, että arvostan kyllä suuresti vaihtoehtoista terveyden hoitoa, kuten esimerkiksi Alfred Vogelin elämänneuvoja. Hänhän eli yhdeksänkymmentäneljävuotiaaksi, kun noudatti omia neuvojaan. Kävipä melkein viimeiseen päivään asti vielä luennoimassakin ympäri maailmaa.

Ja jopa Tolonen näyttää omaavan sairauksien ennaltaehkäisystä valtavan määrän dataa.

Vaan jos jostain syystä sairastun, niin kyllähän minä kipin kapin menen tapaamaan ihan ensiksi normi lääkäriä. Onneksi ei ole usein tarvinnut käydä, kiitos toimivan ennaltaehkäisyn.

viipukka kirjoitti:

Eihän siinä edes kerrota mitään ”virheellistä tietoa” vaan mainitaan vaan mitä uutisissa EPÄILTIIN. Lueppa tarkemmin. 😉

Nohh nohh… kenenköhän tässä nyt tulisi ”lukea tarkemmin”? 🙂

Siellähän on kirjoitettu aivan selvästi: ”Jälkeenpäin kuulin että Espanjasta Saksaan lähetetyt kurkut olivat tautia aiheuttavia ja että oli todistajia, jotka olivat nähneet kurkut maassa ennen kuin ne päätyivät kauppoihin.” Eli tässä virkkeessähän aivan selvästi heitetään tikkaa Espanjasta Saksaan lähetettyihin kurkkuihin, vaikka kyse onkin kuulopuheesta.

Mitä sitten tulee ”epäilyksiin”, niin ne tuossa artikkelissa kohdistuivat tanskalaisiin tuotteisiin: ”Myöhemmin tanskalaiset kurkut ja muut vihannekset olivat myös vatsatautia aiheuttavan epäilyn alaisia.” Näin ollen en kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi ollut ristiriidassa kyseisen artikkelin kanssa.

viipukka kirjoitti:

…jos ei ole oikein mitään asiaan liittyvää kerrottavaa niin liene mielipiteille on jokin toinenkin paikka? 🙂

Eli siis olet sitä mieltä, että täällä orkissa on parasta pitää omista mielipiteistään ihan vaan suu supussa? :O

Olen pahoillani, että minulla nyt kuitenkin on omia mielipiteitä, enkä näe, että joidenkin niiden kirjoittaminen tänne menisi täysin hyvän maun tuolla puolen. Yksi niistä on sellainen, että homeopatia kuuluu antroposofisiin uskomusparannuskeinoihin, kuten esimerkiksi kätten päällepaneminen.

Uskollahan voi olla joillekin suuri merkitys, kun haetaan voimaa taistella sairauksia vastaan, mutta itse luotan sittenkin länsimaiseen lääketieteeseen ja kirurgin veitseen, kuin että lääkitsisin itseäni homeopaattisilla tuotteilla, joista ei maailmankatsomukseni mukaan ole edes sairauksien ennaltaehkäisyyn.

viipukka kirjoitti:

Kaikella hyvällä siis, mä en vain halua jutella asiasta kun siitä on jo ihan tarpeekseen ollut keskustelua vaikka missä.

Hehhh.. Tarkoitukseni ei tässä suinkaan ole yrittää ”käännyttää” sinua. Minä vain satun olemaan sitä mieltä, että noista uskomuslääketieteen asioista ei vieläkään ole maailmassa keskusteltu riittävästi. 😉