Niin, jos vastaisin myös

LINKKI

palmera
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 16

Niin, jos vastaisin myös Suoratukan alkuperäiseen viestiin siitä millasta täällä on asua.

Itse tykkään La Palmasta. Löytyy paljon luontoa ja monenlaista mikroilmastoa. Eikä täällä ole (ainakaan vielä) liikaa turisteja, mitä nyt Santa Cruzissa silloin kun iso risteilyalus pysähtyy täällä päiväksi.
Tottahan toki tämä on pieni paikka ja välillä tuntuu, että kaikki vastaantulijat kadulla on ainakin naamaltaan tuttuja jostain. Mutta niinhän se lienee kaikissa pienissä paikoissa. Ja sitten kun alkaa ahdistaa liikaa, voi lennähtää Teneriffalle vaikka shoppailemaan. 😉

Ahtaan paikan kammoa ei siis ole päässyt tulemaan. Vaikka onhan tämä melko kaukana kaikesta. Mutta välimatka ei tunnu niin pitkältä (muuta kuin lomalennolla istuessa kuin sillit purkissa! ;)) kun on skypet sun muut keksitty.

Muista saarista minulla on käymättä vain Lanzarote ja Fuerteventura.
Gran Canarialla olen ollut vain pari päivää Playa del Inglesissä muutama vuosi sitten, joten siitä ei sen enempää. Uskon, että sieltä löytyy ihan mukaviakin paikkoja. 😉
Teneriffalta löytyy tosiaan kaikkea (jopa IKEA! :)).
La Gomera ja El Hierro ovat hienoja, mutta en ehkä haluaisi asua siellä. Sen verran pieniltä ja asukasluvultaan vähäisiltä vaikuttavat. Mutta siis ehdottomasti vierailun/lomakohteen arvoisia!

Itse asun täällä jatkuvasti, mutta väliaikaisesti kuitenkin. Eli hinkua ei ole muuttaa pois ja itseasiassa mielessä pyörii jo, että miten pärjään taas Suomen loskassa ja pimeydessä kun paluun aika tulee. Elämänmeno on kuitenkin niin erilaista täällä. Lämmöstä puhumattakaan.

Tällä hetkellä on muuten tosi huono sää, sataa ja on 17 astetta…