Niin joo

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
santiago kirjoitti:

Meitähän on moneen junaan, ja tässä se tulee taas kauniilla tavalla esiin. Sohvi ja Tarja ovat naisia isolla N:llä joillekin.
Taas täytyy todeta oma pienuutensa ja myöntää , että vaikka olen jo varttuneemmalla iällä naisidolit ovat ihan toisenlaisia. Tohdinko tunnustaakaan? No menköön. Kun Espanjassa ollaan niin latinorintamalta voin nimetä heti kylmän rauhallisesti Shakiran ja Pe:n.
Jo heissä on moninkerroin naista verrattuna Suomen ja Viron ehdokkaisiin. Eikä pelkästään ulkonäköä vaan myös ammatillista osaamista ja taiteellisia saavutuksia.
Waka, Waka.
Naca , naca.

ja kumpakaan ei edes kojo kehtaa sanoa ”karjakon näköiseksi” kuten toista tuolta listalta joskus kommentoitiin… heh (rauha rauha… tämä on vain tosi juttu). Toinen on sitten läpimaalattu ja tukka poltettu väreillä moneen kertaan. Mutta saahan sitä ehostaa tottakai. Mutta tämä tästä kenraali-lähestymisestä.

Täytyy sanoa, että monella on kyllä löysät Sloggeissa tai Black Horseissa kun aina kovempaa korttia lyödään pöytään miten PSiä voidaan verrata ihan mihin vain tuntematta asiaa. Niin on Lipposella kuin Sohvilla tai monella rannalle jääneellä ehdokkaalla tai Vihreillä tai Stubilla – mutta olkoon kunhan ei minin nenääni haise.