Niin, allergioita ja yliherkkyyksiä on monenlaisa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tupakoivat toiseen päähän. Niin, allergioita ja yliherkkyyksiä on monenlaisa

LINKKI

Tinttura
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.02.2007
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 142

Itse olen allerginen kiwille ja muutamille muille hedelmille ja voin sanoa, henki on heikossa jos niitä vahingossa syön. Pari kertaa on jouduttu viemään ensiapuun piikille, kun olen vahingossa saanut niitä sisuksiini. Lääkärit ovat vannottaneet, että seuraavalla kerralla ei ole yhtä hyvä tuuri, olisi parempi, ette niitä söisi. PERKELE ,kun en ole tiennyt niitä syöväni!
Lisäksi ystävälläni on erittäin paha migreeni, joka laukeaa helposti esim.voimakkaista hajuvesistä. Ei ole yks eikä kaks kertaa kun ollaan ratikasta hypätty pois, ettei hän tukehtuisi ja saisi migreeni kohtausta .
Tällaista tämä elämä on. Itsensä kanssa on opittava elämään ja tunnistamaan ne rajoitteet, jotka vaikuttavat elämän laatua heiketävästi.

Omalta osaltani katson keskustelun päättyneen. KL otti esiin hyvä ja mielipiteitä herättävän kysymyksen ”tuuletus” on tässäkin asiassa paikallaan. Ei pidä säikähtää, jos palstalla joskus tunteet kiehahtavat, sehän tarkoittaa vain sitä, että esim.tässä tapauksessa KL kosketti jotain oleellista. Hiljaisuus on pahempaa, kuin mikä tahansa vastus, huonokin.

😉

Oikein mukavaa viikonloppu kaikille, itse meinaan käydä huomenna Ferialla.