..niin..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Espanjan kirjoitti:

Olen kertonut asuneeni Espanjassa 12 vuotta. Se kyllä ilmenee blogistakin.

Pahus! En sitten tullut lukeneeksi jokaista kirjoittamaasi sanaa.

Mutta juu… Jos ja kun kerran olet asunut Epsanjassa kaksitoista vuotta, niin kyllä ainakin minä oletan, että noiden vuosien varrella on kohdallasi ottanut paikkaa monen monta tapahtumaa (ferioita, fiestoja ja sen sellaisia) ja jopa joitain kommelluksiakin, joista varmasti riittäisi paljon kerrottavaa.

Tämän ’orkin’ lukijat kun ovat/olemme etupäässä kiinnostuneita Espanjasta, espanjalaisuudesta, ja espanjaan muuttaneiden kokemuksista Espanjassa, joten ei kukaan varmastikaan ole millään tavoin sinun blokiasi vastaan, mutta eniten täällä saa kaikua juuri kaikenlainen Espanjaan liittyvä materiaali.

Mitä tulee kiinnostukseeni mainoksia kohtaan nettisivuilla, niin se liittyy lähinnä omaan ajatukseeni alkaa ehkä joskus pitää nettisivustoa. Siksi olin halukas tietämään, onko sivuilla julkastavilla mainoksilla jotain aivan rahallistakin hyötyä. Tuohon ’vilperi’ vastasikin jo toisessa ketjussa, että ”…mainokset tuovat tuoton sen formaatin ylläpitäjälle; mun etuni on se, että sivusto ja sen ylläpito on ilmaista.” Saman olisit voinut kertoa varmaan sinäkin, mutta jostain syystä ymmärsitkin päin mäntyä, ja sitten syyttä suotta suutahdit. 😕