Niin…

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Näin kertoi iltalehti aamulla:
– ”Iltalehden haastattelema Samin sisko kertoo, että Sami oli lähtenyt tyttöystävänsä kanssa baarista hotellille kahden aikaan yöllä. Jostain syystä parin tiet erkanivat matkan varrella.”
– ”Tyttöystävä oli mennyt hotellille, mutta Sami ei sinne koskaan tullut, sisko kertoo.”

Nyt ei tyttöystávän puheet ja pojan löytöpaikka oikein kohtaa toisiaan. Ilmeisesti perisuomalainen kapakkailta joka pááttyi niin kuin päáttyi…ja parin tiet erkanivat lopullisesti…

Kolme vaihtoehtoahan tuossa on. Pudonnut vahingossa, hypännyt itse, tai sitten tönäisty alas. Ihmetyttää kuitenkin, miksi kukaan menee tuollaiseen paikkaan keskellä yötä. Yöhän se oli, eikö?

En nyt oikein tiedä, miten tämän sanoisi, ja liittyykö tämä nyt mitenkään tähän tapahtuneeseen (enkä niin mene väittämäänkään), mutta parempi kai sanoa suoraan…

…Että olen nähnyt monen suomalaisen tytön ja naisen menevän aivan ”prillingille” törmättyään kuvankauniisiin espanjalaisiin kundeihin. ”Pitkät valot” jää likoilla pahasti päälle, ja se näkyy kilometrin päähän.

Kerran esittelin (siis aivan vain ”turistiopas”-mielessä) eräälle satunnaisesti kohtaamani keskisuomalaisen perheen tytölle Málagan yöelämää, ja tarvitsin melkein sorkkaraudan, että sain väännettyä hänet taksilla takaisin vanhempiensa luokse torremolinolais-hotelliin, jonne olin hänet luvannut suoraan kaupungilta kärrätä. Sen verran jo oli ehtinyt paikallisiin miehiin lätkähtää.

Tokihan espanjalaiset friidutkin ovat hyvän näköisiä, mutta normi suomi-pojalla ei tavallisimmin ole heihin mitään tsaansseja. Siitä pitävät kyllä viimeistään mukana sivustalla kulkevat veljet ja serkut huolen, ja antavat ymmärtää asian laidan jo baarissa. Kanarialla ovat lisäkkeenä sitten vielä nämä mniaan kaivelevat mokkakorvat, jotka melkein käyvät vaalean tytön prsseen kiinni, vaikka poikakaveri seisoisi vieressä.

Kun ottaa huomioon tuon asetelman, niin on itsestään selvää, että mustasukkaisuutta on ilmassa ihan pirusti; siis suomalaisen kundin taholla. Tilanne on jannulle melkolailla sietämätön, koskapa hän ei nyt voikaan toimia kuten on tottunut Suomessa toimimaan. Näitä olen ikäväkseni omin silmin nähnyt aivan liian monta, ja pariskunta ei aina ollenkaan ole ollut kotoisin Suomesta vaan muualtakin pohjoismaista.