Niin…

LINKKI

Bolichera
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2007
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 77
vanhatyttö kirjoitti:

Turistit touhuaa koirilleen leikkipuistoa ja kaupungin pitäisi homma kustantaa. oujee. Tiedätkö, että Espanjassa on nyt yli 4 miljoonaa työtöntä ja ennusteiden mukaan tämän vuoden aikana tulee miljoona lisää.

Ensinnäkin sen verran, että en luokittele itseäni turistiksi. Olen asunut täällä jo kohtalaisen pitkään, tehnyt lujasti töitä vuosikausia ja maksanut veroni säntillisesti.

Toiseksi, tiedän erittäin hyvin, että täällä on yli 4 miljoonaa työtöntä. Miksikö tiedän tamän? Siitä syystä, että valitettavasti yritys, missä työskentelin vetäytyi pois Espanjan markkinoilta maassa vallitsevan heikon kulutuskysynnän vuoksi, joten nykyään olen yksi näistä neljästä miljoonasta.

vanhatyttö kirjoitti:

Fuengirolan kaupunki on karsinut menojaan, että voisi antaa enemmän rahaa sosiaaliavustuksia varten, köyhille espanjalaisille, joilla ei ole rahaa ostaa ruokaa ja maksaa asunnon vuokraa. Ja tässä tilanteessa turistit vaatii koirille leikkipuistoa. VOI HERRA SIUNAA!!

Kyllä vaan, menoja on karsittu Fuengirolassa, mutta toisaalta kaupunkiin haaveillaan uutta massiivista kulttuurikeskusta, satama-alue menee täysremonttiin ja mietinnässä on myös valtavan tenniskeskuksen rakennuttaminen. Mistä ne rahat näihin tulevat?

Näihin hankkeisiin verrattuna parin kolmen koirapuiston aiheuttamat kustannukset tuskin ovat samalla viivalla!!! Mielenkiintoista on myös miettiä, montako tennis- ja/ tai padelkenttää tähän kaupunkiin tarvitaan? Kuinka paljon niitä tenniksenpelaajia on suhteessa koiranomistajien lukumäärään? Ei taida olla vaikea yhtälö.

vanhatyttö kirjoitti:

Suomalaiset ja brittiläiset kukkahattutädit voisivat nyt laman aikana ohjata energiansa vaikkapa CARITAKSEN riveihin, menisi energia oikeaan osoiteeseen, avuntarpeessa on moni perhe ihan tässä meidän nurkilla. Karvaturrien teemapuistoon voidaan palata sitten kun taloustilanne sen sallii.

No, ei tämä hanke käsittääkseni ole keneltäkään mistään pois. Ei se, että tukee koirapuisto-hanketta ole pois siitä, etteikö voisi auttaa myös avun tarpeessa olevia lähimmäisiään. Mielenkiinto meillä ihmisillä voi jakaantua useille eri osa-alueille tässä elämässä. Yhtä hyvin kun ajan tätä asiaa, voin myös tukea muita hankkeita, jotka koen itselleni läheisiksi syystä tai toisesta. Ja, sitä kukkahattua ei muuten vieläkään löydy kaapistani;-)