Niin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Arnold kirjoitti:

kojo kirjoitti:

Miksei sallisi? Onhan hänellä (ilmeisesti) selibaatista jonkinlaista kokemusta.

Onko maailmassa turhempaa tavaraa kuin paavin pallit.

Jaa jaa…? Muistaakseni ihan julkisuuteenkin tulleiden uutisointien mukaan olisi katolisen papiston keskuudessa palleilla ollut kovastikin viihdekäyttöä. Jopa pallien takaisilla maa-alueilla. Kysyttäiskö kuoropojilta? 8)

Pappina ne paavitkin aloitti.[/quote]

tässä on katos varmaan semmoinen systeemi, että noilta jannuilta on kielletty aviolliset suhteet, joten kuoropoikien kanssa vehtaaminen ei ole rikkonut Jumalalle annettua pappisvalaa? Tosin en tarkemmin tunne koko valaa, mutta logikka voisi mennä niin.

Niin ja Partiokin ottaa nykyään kantaa aikuisten asioihin, vaikka on lasten järjestö. Ensin sen pelättiin politisoituvan, mutta näin kävi:

http://www.papa.partio.fi/ajankohtaista/uutiset/paakaupunkiseudun-partiolaiset-partio-on-avoin-kaikille

”Pääkaupunkiseudun Partiolaisten osasto mukaan Helsinki Pridelle
Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on huolissaan siitä, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluviin nuoriin kohdistuu suhteettoman paljon kiusaamista ja syrjintää. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haluaakin osoittaa tukensa erityisesti näille nuorille kokoamalla partio-osaston mukaan seksuaalisen tasa-arvon puolesta järjestettävään Helsinki Pride -tapahtumaan 2.7.2011. Partio-osasto on avoin kaikille nuorille ja partiojohtajille, jotka haluavat olla mukana näyttämässä, että partio vastustaa syrjintää ja on avoin kaikille.”

Homostelun JULKINEN tukeminen kuuluu ehdottomasti Partion tehtäviin. Tietysti lapset eivät tajua koko jutun taustaa, mutta hienosti lapset valjastetaan tämän asian tukemiseen! Joku on pahasti vialla Suomessa – sinne ei mahdu kuin yksi totuus kerralla ja nyt tämä on tätä. Tarja varmaan viimetöikseen ajaa läpi asetuksen, jossa MLL:n väki ja jäsenet ovat mukana ensi vuonna?

http://www.papa.partio.fi/ajankohtaista/uutiset/ministeri-stubb-partiolaisten-mestaruuskisojen-suojelijaksi