nii se vero on paha, vai onko?! No on se sit!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Juomarahan jättäminen? nii se vero on paha, vai onko?! No on se sit!

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Ihanaa kuinka tukka kihartuu ja suoristuu näitä lukiessa. Ei tartte käydä kampaamossakaa!

En kannata virkamiesten elättämistä mutta jonkunhan se on ne ”paskahommatkin” tehtävä.?

Haluaisin semmosen vanhuusveron ja käyttöveron. Jokkaine maksas vanhuuven varal verroo, ne sais käyttöö jos eläs……pitkää, siel vanhainkois. Jos ei tarviis, vois antaa vaik seuraaval polvel ilma veroja. ja toinen vero mitä kerättäs ois käyttövero= kirjasto, uimahalli , hiihtolatu, tori, katu, ym. Joka käyttökohtees ois kortinlukija ja siit vaa sit verokertymä tulis kottii kuu lopus laskuna, kuten bensalaskukii……..maksaa siit mitä käyttää. ja saaduilla varoilla sit rakentaisivat vaikka kulttuuritalon.

Ja toine tositarina: saattaahan se olla vaik nii ”hyvä tuuri” et joutuu elämään Vaik viimoset 10 – 20 Vuotta vanhainkodissa (nykyinen hoitomme on niin hyvää lääkkeitten ym. avulla, ettet kuole pois vaik ei ripsikään värähtäsisi) veronmaksajilta kerrytetyllä varoilla, koska sukulaiset ei suostu ottamaan kotiinsa asumaan ja hoitamaan (kuten aika monessa maassa joutuuvat (Haluuvat)niin tekemään).

Vanhainkoti vrk taitaa olla 100 eur eli 365000 euroo kymmenessä vuodessa. Plus erikoissairaalaan keikat 1800eur/pv,parikyt päivää / vuosi, ni laskuu siit lissää valtiol/kunnal 360000 eur. ku kiijätettää sinne vanhaikodilt mummukka elvytyksee, etteivät kuolis pois enneaikojaa,10 -20 vuoden hoidossaolon aikana…..saattaa olla maailma pimentynt jo kymene vuotta taaksepäin.

Mutta me suomess hoidamme lähimpämme säilytyskomeroissa loppuun asti. Se on sitä kulttuuria, minkä me suomalaiset omaamme! Mitenkä teillä siellä espanjassa. Jotkut ylistivät suunnattomasti espanjasta kulttuuria, oletteko jo samaistuneet siihen, että vanhukset asuvat kanssanne. Mie en ainakaan kestäs isäukkoo päiväkää (no ehkä viikon)samankaton alla.Vaik välit ovat mitä lämpösimmät, mutta elintottumuksissa saattas tulla pikkasen sanomista!!!!!!!!

Eli kyl sitä rahhaa sit palamaa ku on vanha. Saattaa männä oma maksamat verorahat ja vähän naapurinkin. Tietysti jos litkuttellee ittesä pois tästä maailmasta ajoissa, jää ne verorahat käyttämättä! SE o paha.
MUT jos Ottaa vaa päivittäin sen verran jot maksa kestää pitempää. Tosin joskus nekkii maksapotilaat o yllättään sitkeitä..ja kalliita…..ja taas palaa rahaa valtiolta. Laatuviini lasillinen on ihan eri juttu..
Monen maan kulttuuri pitää sisällään sen, että monet sukupolvet asuvat yhdessä ja lapset huolehtivat vanhempien ja isovanhempiensa elättämisestä. Suomessa tuskin kukaan maksaa vanhempien asumisia ja elatusta (joku harva rikas ehkä)

Eläke riittää jotenkuten ja jos ei riitä saa tuet päälle jos ymmärtää hakea. Kukaan ei kuole kenties nälkään ja kattokin on pään päällä aika monella, luulisin.

AAttelin et jos mie mänisin oikei höveliks tarjoilijaks sinne Fugen ravintoloihi, ni saisinks mie sit kans tippei jos oikei hyväst palvelisin? No tuskin taitoni riittäisi tarjoilijan työhön. Kädet tutitsee.
p.s itselläni on myös tapana jättää hiukan, (pikkukolikoita) ehkä kuitenkin siksi, että setelit on kievempii pussissa (näyttää rikkaammalle) ja kolikot painaat liikaa……..(seteleitä on sen verran vähemmä)

Nyt kun sain tämän vuodatukseni kirjoitettua, tukkanikin on taas oikeassa kuosissa, joten voin mennä nukkuu, ilman et tarvii pelätä hiusten sekasuutta. Meen kattoo aamul niitä, jotka tuhlaa mei ja ehkä omia verovarojaan siel vanhainkoin rautasängyis 24 h/vrk. Hintana 100 euro.