nettiavaruutta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 nettiavaruutta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mille
mille Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Aloin itse tykönäni pohtia, miksi itsekeskeiset jorinat ärsyttävät minua. Luultavasti suureltä osalta se on tottumattomuutta. Olen tähän asti käynyt keskusteluja vain sivustoilla, jotka ovat sisältäneet tiukkaa ammattiasiaa. Itsestään kukaan ei ole puhunut mitään, vain mielipiteet ovat kiinnostaneet. Yritän nostaa vastedes sietorajaani tai ottaa camp-huumorina asiat, jotka menevät yli.

Joskus, ennen Orkkia, kun lueskelin nimeltämainitsematonta espanja-aiheista sivustoa ajattelin kuten eiole.. Aikani pohdiskeltuani, tuumin jotta eiköhän näitä foorumeita ole aika rajattomasti netissä. Jos joku haluaa avautua vaikkapa monta kertaa päivässä netissä täysin ulkopuolisille, tuntemattomille ihmisille..mitä sitten ? Ehkä kansantalous säästää hoitokuluissa. Hmm. missä ne hymiöt taas onkaan?

Eihän meidän näitä pulinoita kenenkään ole pakko lukea. Mielestäni Orkin täytettyä nyt vuoden, melko hyvin ns. pulinat ovat omassa boksissaan ja heille jotka etsivät asiatietoa Espanjasta on muut keskustelualueet.

Laitoin tämän vinolla fontilla, ei ollut tarkoitus kuitenkaan vinoilla. Tällä kertaa. Ehkä jatkan narisevan kuivia kommenttejani jatkossakin. Kun en muuhun kykene. Ainakaan ilman palkkaa. On vaan niin paljon muitakin aktiviteettejä elämässäni, että tämä yli 1 viesti/päivä saa teille kelvata. Määrä laskettuna siitä, kun olen kotipäätteelläni enkä matkoilla.