Nenä kasvaa jos valehtelee

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? Nenä kasvaa jos valehtelee

LINKKI

Make
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.03.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 6

Bhajee / Don Paco: Sinut tulee olemaan todella helppo tunnistaa kadulla. Pitkästä nenästä siis.
Tuo “läpinäkyvyystutkimus” mittasi, kuinka helposti kaupungin tietoja on saatavilla. Ne pisteet, joita Fuengirola ON saanut, eivät ole tulleet annetuista vastauksista vaan esimerkiksi siitä, kuinka paljon tietoa saa kaupungin nettisivulta jne. Saamatta jäivät pisteet tiedoista, joita kaupungintalolta EI heille toimitettu. Sellaisista tiedoista, joita EI ole olemassa, ei voi päätellä yhtikäs mitään, koska niitä ei ole. Jos jotain salattavaa olisi ollut, niin mikään ei kait olisi ollut helpompaa kuin tekaistujen tietojen antaminen.
Bhajeen / Don Pacon puhe on kuin suoraan Fuengirolan sosialistipuolueen facebook-sivulta. Hoh hoijaa. Jos 20 vuoden jälkeen ei ole isompaa ongelmaa, kuin missä kaupunginjohtajan poika on töissä ja kuinka monta virka-autoa kaupungilla on, niin Fuengirolassa taitavat asiat olla todella mallikkaasti. Kaupungintalon jakamissa kalentereissa ei ollut edes Partido Popularin logoa ja ne jaettiin yli puoli vuotta sitten. Miten niitä voi pitää vaalipropagandana? Voisitko kertoa lisää Oñan expoikaystävästä ja rahan pumppaamisesta hänen johtamalleen televisiolle? FTV on Fuengirolan omistama televisio, joten sen kirstu on kaikkien kaupunkilaisten etu. Jos tuo “jäävuoren huippu” tosiaan on tossa, niin kyllä sulaa noi jäät aivan kuin elokuun aurinkoon olisi jätetty… ja vielä: “ ryöstöjä ei yritetäkään tutkia vaikka uhri tyrkyttäisi itse löytämiään johtolankoja” – ryöstöjen tutkiminen ei kuulu kaupungintalolle vaan Policía Nacionalille, joka on sisäministeriön alainen. Ei siis mitään tekemistä Oñan kanssa, pikemminkin arkkivihollisten. Ja vielä “palvelujen taso vaihtelee”. Buahahahahahahahahahahahahha!!!!!!! Osoittaisitko minulle yhden viraston, mistä tahansa maasta, jossa näin ei olisi. Onkohan niin, Bhajee / Don Paco, että espanjankielentaitosi ja/tai paikallistuntemuksesi ovat pahasti vaillinaisia?
Jos olet nähnyt Oñan Gilin seurassa, niin silloin kehottaisin tarkistamaan lääkitys. On meinaan ollut kuolleena aika monta vuotta tuo Jesús Gil. Emilio Rodríguez Menéndez on karannut vankilassa ja piileksii nyt etelä-Amerikassa. Kyseessä on niin suuren luokan rikollinen, että valokuvaa ei suinkaan löytänyt Oña vaan Tele5 eli koko maan kattava televisiokanava. Jos hänet satut tapaamaan, niin ilmoita ihmeessä poliisille 😀