Neekerikuvan taustaa

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Tuosta Hartsan ja Marja-Liisan Simpeleen Essosta tuli mieleen, että sieltähän saa kätevästi ostetuksi matkaevääksi sitä ainoata ja olkeata Kouvolan lakua.

Jotkut teistä Orkin vakituisista lukijoista saattavat ihmetellä autenttisen kuvani yllättävää vaihtumista. Tämä johtuu aiemmasta vakavasta identiteettikriisistäni, joka nyt vihdoinkin ratkesi tämän kuvan muutoksen myötä. Voin hieman valottaa asian salamyhkäistä taustaa:

– Minua on kutsuttu myös LakuPekaksi, joka johtunee siitä, että laku on ollut ainoa makean intohimoni; puolenkilon lakupussi ei kauan kestä, vaikka sen piilottaisi mihin tahansa.

– Olen myynyt muutama sata tonnia Kouvolan lakua ja ehkä tämäkin saattaisi olla eräs syy tälle arvostetulle nimitykselleni?

– Tyttäreni sekä isäni ovat olleet koko ikänsä LakuFaneja.

– Talouteemme kuuluu kaksi Basset rotuista koiraa ja toinen niistä on Kouvola lakun perään; se haistaa jo ulko-ovelta kaukaa, että lakupussi on matkassa. Ei auta muuta kuin heti kaivaa lakupussi esiin, muuten tulee aivan kamalat haukut. Muut lakumerkit eivät kelpaa sille ollenkaan ja toinen koiristamme ei voi ollenkaan ymmärtää tätä hölmöläisten lakutouhuilua.

Toivon, ettei Fazer konserni pane pahaksi, sitä kun lainaan heidän tavaramerkkiään, etenkin kun he juuri ovat luopumassa sen käytöstä. Ainoa seikka, joka häiritsee kuvassa, on se, että kuva edustaa väärää lakumerkkiä. Tässä asiassa olemme yhdessä koirani kanssa täysin yhtä mieltä.

No kansainvälisesti tällä ei ole kovinkaan paljon merkitystä ja täällä Pakosin perukoilla hyväksytään tällaiset pikku asiavirhemokailutkin, koska Kouvolan Laku ei vielä ole saavuttanut Espanjan ykkösbrandyn asemaa.

PS. On se niin sääli, että tuo Hartsan ja Marja-Liisan Veijo Essot katoavat Suomen kartalta. Kuitenkin samalla on se niin, niin kamalan kotosta, kun Pakosiin avattiin hiljattain uusi Esso asema, josta saa jopa hieman ”väärennettyä” Pandan lakua: sinänsä hyvä himonkorvike aidolle sellaiselle…:)