Nälkäpäivä?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 24 Nälkäpäivä?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mulla on ollut tapana Stadissa harvoin käydessäni istua yksi ilta saksalaisravintola Zinnkellerissä. Asuin aikanaan lähes vierellä, jolloin se oli toinen olohuone tarvittaessa, kantapöydän istuntoihin olin tietenkin oikeutettu, omistajien ystävä olen edelleen jne. Ja sinne ovat tutut sitten tulleet mukaan ja ollaan oltu yhdessä. Kun en kaikkia mene kuitenkaan erikseen tapaamaan.

Nyt tulen siis Fuengirolaan ja meinaan joka tapauksessa istua yhden syömärupeaman lempikuppilassani, joka on aitoespanjalainen Bar Filemón – siellä El Boquetillon alueella tietenkin, silti kävelymatkan päässä keskustasta ja lähellä Tribuna Golia.

Mahtaisiko olla halukkaita mukaan syömään? Vanhastaan tavattuja tai täällä tutustuttuja, mutta ennen näkemättömiä. Jossakin välissä silloin, kun ei ole noita täti Tokelan järjestämiä orkkilaisten meininkejä. Jos kiinnostaa, niin heitä sähköpostia (profiilini kautta saat hoidettua asian) tai kerro täällä.

Mikäli en ole yksin, määrään sitten julkisesti illan, jolloin siellä syödään, esimerkiksi boquerones fritos, almejas, rosada placha, calamares, alioli (siellä se on muuten paikkakunnan parasta) jne. Ja jokainen maksaa oman osuutensa loppulaskusta, joka pannaan tasan pääluvun mukaan. Siellä kun tilataan nimittäin pöytään kaikenmoista, josta sitten kukin syö tahtonsa mukaan. Eikä ole kovin kallista, vähemmän maksat kuin keskustassa. Ja palvelu pelaa ja kaikki tehdään ehdottomasti tuoreista aineksista. Siitä vastaa isäntä Antonio.

Opastus perille (helppo löytää) tarvittaessa.

Että kuis’ois? Joskus viikolla 14.-20.5.2007 … Mtäh?