näkökulma

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilma kirjoitti:

Äitinä en suosittelisi ollenkaan. Kokemusta Espanjan asumisesta jo yli 20 vuotta.
Toiseksi tytöt ovat ala ikäisiä ja sitä ei täällä katsota normaaliksi. Vaikka kuinka hyvin tytöt hoitaisi asiansa niin kenties ja aika varmasti naapurit kyllä katsoisi ihmeellisesti.
Ulkona liikkuminen ei ole vaarallista mutta silti on syytä olla silmät niskassa. Jos pimeällä liikutaan niin ainoastaan pääkatuja pitkin eipimeillä kujilla ollenkaan. Aina yöllä liikutaan jossa on autoja ja ihmisiä paljon.
Henkilötodistus tai passista kopio pitää aina olla mukana lain mukaan.
En halua pelotella mutta minä en kyllä päästäisi yksin asumaan.

En minäkään suosittele, enkä sallisi omien tyttárieni tai poikieni láhteä yksin asumaan Espanjaan. Tai minnekáán tuossa iässä. Mutta minä katsonkin asioita Espanjalaisesta nákökulmasta, kuten sinákin Vilma, ja Suomessa náyttäá tyyli olevan ihan erilainen. Täállá meillá 16-vuotiaat ovat vielá lapsia, joista vanhempien on pidettává huolta. Ja Suomessa he ovat nuoria, jotka ovat jo aika itsenäisiá. Kai tátá pitää katsoa suomalaisesta näkökulmasta.

Minun mielestá tyttöjen vanhempien on päátös tehtává ja myöskin vastuu kannettava. Lieventáváná asianhaarana on varmaankin se, ettá isovanhemmat asuvat Fuengirolassa, onhan silloin jokin tuki ja turva olemassa. Ja sitä varmasti tarvitsee-oletan, ettá tytöt eivát osaa espanjaa eivátká tunne espanjalaisia tapoja hoitaa asioita. Siis aika tuuliajolla tulevat olemaan.