Näinhän sitä opitaan

LINKKI

Rekki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.01.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 160

🙂

Ritacasanueva kirjoitti:

etukateen naista vuokrasopimuksista kun kyseessa on ”loma-asuminen” ja niissakin tapauksissa etukateen varmistaa (asuntoa vastaanottaessa ja maksaessa) etta vuokrasopimus tehdaan jos nain on kerta sovittu.

Valiaikaisissakin ”loma-asunnoissa” voi sopimuksessa olla maininta etta kyseinen asunto ei ole tarkoitettu vakituiseen asumiseen vaan lomailuu ja pitaa sisallaan kiellon ”vakituisen asunnon perustamisesta”, valttaakseen ongelmia kannattaa asiasta aina sopia etukateen.

Taas vuokrasopimuksen puuttuminen ei esta kaupunginkirjoille menemista kunhan todisteet asumisesta loytyy.

Taas kotivakuutusta varten ei tarvitse vuokrasopimusta. (Espanjasta hankittua)

”Ulkomaalaisrekisteri voi olla hankalaakin…” Kumpi tassa on hankala? Ulkomaalaisrekisteri vai vuokranantaja?

Ei kirjoituksesi perusteella kyseisen viraston hankaluutta ole viela testattu.

Taas ne hankaluudet mita henkilo matkalla keraa ennen kyseiseen virastoon menoa eivat ole heidan vastuullaan niinkuin varmaan ymmarrat.

Onhan tuolla virastossakin käyty, vastaus: hanki vuokrasopimus ihan kunnon espanjalaisen vuokrasopimuksen kanssa, sitten tulkaa tänne.
Olemme parissa vakuutufirmassa yritetty tehdä vakuutuksia, mutta aina kaatui siihen kun puuttui se , entinenkö?, vihreä lappu. Ja milläs todistat, jos lordi ei ole tehnyt sopimusta. No, eiköhän, manana, sekin selviä.

Koulutustahan tämä vain on, ensi kerralla tietää paremmin. Aikaisemmin ollaan oltu alle kolmen kk reissuja.

Poliisitkin kävivät marraskuussa tarkistamassa alueen asunnot poliisiauto näkyi alueella useipia päiviä, tarkistivat passit, kysyivät milloin tulit, milloin aiot lähteä. Kyllähän viranomaisilla on tietoja ihan meistäkin, mutta nuo virastot eivät vissiin täälläkään oikein komminikoi keskenään 😉

Terveisin ja kiitokset
Rekki